Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καλαφατάκης: «Θέλουμε κοντά τον κόσμο μας, χρειάζεται στήριξη η ομάδα»

Ο Γιώργος Καλαφατάκης στα panionianea.gr . Για την ομάδα που "χτίζει", την αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες του στο πρόσφατο...

Ο Γιώργος Καλαφατάκης στα panionianea.gr.


Για την ομάδα που "χτίζει", την αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες του στο πρόσφατο νικηφόρο φιλικό με το Λάυριο ύστερα από την φιλική ήττα στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, αλλά και για την στήριξη που χρειάζεται ο μπασκετικός Πανιώνιος από τον κόσμο του, μίλησε -μεταξύ άλλων- στα panionianea.gr ο τεχνικός του Ιστορικού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Καλαφατάκης: 

Για την ομάδα, την εικόνα που έδειξε στο πρόσφατο νικηφόρο φιλικό με το Λαύριο και την έναρξη του πρωταθλήματος: 
"Σίγουρο είναι δύσκολο να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στην αρχή του πρωταθλήματος. Το θετικό για μένα είναι πως είδα μία σωστή αντίδραση από την ομάδα στο φιλικό με το Λαύριο, καθώς προερχόμασταν από την ήττα από την ΑΕΚ. Εγώ γι' αυτό 'ηθελα να παίξουμε πρώτα ένα πολύ δύσκολο ματς όπως με την ΑΕΚ και μετά να παίξουμε με το Λαύριο. Ήθελα να δω τι αντίδραση θα είχε η ομάδα. Σίγουρα δεν ήμασταν έτοιμοι ακόμα να παίξουμε την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ. Είμαστε πολύ νέα ομάδα, έχουμε τους rookie, με τους Χόλμς και Γούτσον να είχαν κάνει μόλις μία προπόνηση όταν παίξαμε με την ΑΕΚ, ο Τσούπκοβιτς είχε δύο και ο Στέιντλ με τρεις. Ήθελα να μπούμε στην διαδικασία αυτή. Θα μπορούσαμε να κλείσουμε φιλικό με ομάδα Α2 να κερδίσουμε και να είμαστε όλοι χαρούμενοι, δεν είναι αυτό όμως το ζητούμενο. Πρέπει η ομάδα να γίνει όπως πρέπει.

Επίσης θέλαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι στο Αρτάκης, ώστε να μας δει ο κόσμος μας. Οι φίλαθλοι μας θα κάνουν να μας δουν περίπου 1,5 μήνα ξανά, γιατί έχουμε την τιμωρία των δύο αγωνιστικών και έχουμε και τα εκτός έδρας ματς. Δεν φοβήθηκα ότι θα εκτεθούμε. Δεν είμαστε έτοιμοι, αλλά πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι η φανέλα του Πανιωνίου είναι πολύ βαριά. Σαφώς και υπάρχουν θέματα, όπως δεν είμαστε έτοιμοι, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και έχουμε και των κεκλεισμένων θυρών παιχνίδια στην έδρα μας. Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο μας, ο οποίος είναι ο 6ος παίκτης.

Χρειάζεται στήριξη η ομάδα. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό και στο τέλος θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Το σημαντικότερο το πέτυχε η διοίκηση και ο κόσμος για να πάρουμε την άδεια. Παίζουμε εκεί που αξίζουμε και πρέπει από εδώ και πέρα να γίνουμε ομάδα. Πιστεύω θα τον κερδίσουμε τον κόσμο. Τα παιδιά είναι νέα και χρειάζονται την βοήθεια του κόσμου".

Για το ρόστερ της ομάδας:
"Το ρόστερ έγινε με γρήγορους ρυθμούς, με τις λίγες επιλογές που υπήρχαν και φυσικά με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας. Έπρεπε να ρισκάρουμε κάποιες επιλογές και χρειάζεται να δεόξουμε εμπιστοσύνη στο ρόστερ μας. Έχουμε κλείσει το ρόστερ μας και ελπίζουμε να πάμε όπως είμαστε μέχρι τέλους, εκτός απροόπτου φυσικά".

Για το αν είναι αισιόδοξος: 
"Είμαι αισιόδοξος, πίστη στην ομάδα χρειάζεται και εγώ αυτό που ήθελα να δω το ξαναλέω ήταν η αντίδραση της ομάδας μετά την "σφαλιάρα" από την ΑΕΚ στο φιλικό. Βγάλαμε αντίδραση στο φιλικό με το Λαύριο, κάτι που σημαίνει πως έχουμε δυνατότητες. Αυτό που ήθελα εγώ να δω το είδα".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια