Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η κριτική των παικτών του Πανιωνίου κόντρα στον Αστέρα

Η κριτική των παικτών του Πανιωνίου από τα panionianea.gr μετά την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης. Κότνικ: Απλά άψογ...

Η κριτική των παικτών του Πανιωνίου από τα panionianea.gr μετά την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης.

Κότνικ: Απλά άψογος. Κατέβασε "ρολά" στις ευκαιρίες του Αστέρα και κράτησε το "μηδέν" στην εστία του. Ισώς ο MVP του Ιστορικού στο ματς της Τρίπολης!

Βλάχος: Μία ακόμα καλή και σταθερή παρουσία του δεξιού μπακ του Πανιωνίου. Χωρίς ιδιαίτερα λάθη. Ηταν ο γνωστός Βλάχος που ξέρουμε.

Χατζισαφί: Αρκετά καλός αμυντικά, επιθετικά, όμως, δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες. Σε γενικές γραμμές, πάντως, η παρουσία του ήταν ξανά θετική.

Οικονόμου: Πολύ καλός ο Βαγγέλης Οικονόμου. Δίνει μεγαλύτερη σιγουριά στην άμυνα του Πανιωνίου και είχε καλή συνεργασία με τον Μπανανά. Το αρνητικό της άμυνας το γεγονός πως έχασαν αρκετές κεφαλιές.

Μπανανά: Επανήλθε στις καλές εμφανίσεις. Σε γενικές γραμμές είχε σωστές τοποθετήσεις και μαζί με τον Οικονόμου τα πήγαν καλά στα λεπτά που πίεσε ο Αστέρας. Όπως γράψαμε και παραπάνω, αρνητικό σημείο οι κεφαλιές που χάθηκαν σε στημένες φάσεις των γηπεδούχων. Κάτι φυσικά που δεν αφορά μόνο τους δύο κεντρικούς αμυντικούς.

Σιώπης: Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν ο γνωστός σε όλους μας Σιώπης. Στην "επανάληψη", όμως, ο αμυντικός μέσος του Ιστορικού έκανε... χιλιόμετρα, "κατάπιε" τους αντιπάλους τους και μαζί με τον Κότνικ ήταν οι κορυφαίοι του Πανιωνίου!

Κόρμπος: Και ο αρχηγός, όπως και ο Σιώπης, στο πρώτο μέρος είχαν αρκετά προβλήματα στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Στο δεύτερο ημίχρονο και αυτός ανέβασε ρυθμούς, μαζί με τον Σιώπη κέρδισαν τις περισσότερες μονομαχίες και βοήθησε σημαντικά την ομάδα.

Μασούντ: Ο "χρυσός" σκόρερ του Πανιωνίου. Ο Ιρανός έκανε αρκετά λάθη στο παιχνίδι -κυρίως- στο πρώτο ημίχρονο. Στην "επανάληψη" ανέβηκε, έκανε κάποιες ωραίες κάθετες πάσες, πέτυχε το γκολ και γενικότερα μπήκε στο παιχνίδι. Βέβαια και στο δεύτερο ημίχρονο έκανε κάποια επιπόλαια λάθη, καθώς κράτησε την μπάλα περισσότερο από όσο έπρεπε σε ορισμένες φάσεις, με αποτέλεσμα να κλέψουν οι γηπεδούχοι δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις για την κυανέρυθρη άμυνα.

Λάμπρου: Προσπάθησε με την ταχύτητα του να βρει χώρους, αλλά δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός. Στο ημίχρονο ο Γρηγορίου αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον Μασούρα.

Σπιριντόνοβιτς: Ένα ακόμα καλό παιχνίδι από τον 24χρονο εξτρεμ. Ωραίες΄επιθετικές  ενέργειες, κράτησε μπάλα όποτε χρειάστηκε και είχε τις φάσεις για να πετύχει ένα γκολ. Μάλιστα έδωσε και την ασιστ στον Μασούντ για το 0-1.

Γεσίλ: Προσπάθησε, κυνήγησε, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Αθανασιάδη. Πάντως αρκετές φορές κράτησε μπάλα και την μοίρασε σωστά στους συμπαίκτες του.

Mασούρας: Έπαιξε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Βοήθησε σημαντικά -κυρίως- ανασταλτικά, καθώς γυρνούσε να βοηθήσει στην άμυνα. Επιθετικά είχε κάποιες καλές ενέργειες σε αντεπιθέσεις της ομάδας. Γενικά φρέσκαρε την μεσοεπιθετική γραμμή.

Ντουρμισάι: Μπήκε στο παιχνίδι στο 69' και έδωσε ανάσες. Κράτησε την μπάλα σωστά, κέρδισε μονομαχίες και έδειξε ξανά πόσο έχει ωριμάσει ποδοσφαιρικά. Δικαιώνει συνεχώς τον Γρηγορίου για την ευκαιρία που του έχει δώσει φέτος!

Παπαγεωργίου: Πέρασε στο ματς στην θέση του τραυματία Σπιριντόνοβιτς, στο 80'. Είχε τρεξίματα, έδωσε μάχες και βοήθησε στα μαρκαρίσματα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια