Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ξεκινήσαμε δυναμικά, να συνεχίσουμε έτσι»

Μετά την άνετη επικράτηση της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Πανιωνίου επί της Πετρούπολης (3-0 σετ) η προπονήτρια, Μαρία Καλαρά και η αρχη...

Μετά την άνετη επικράτηση της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Πανιωνίου επί της Πετρούπολης (3-0 σετ) η προπονήτρια, Μαρία Καλαρά και η αρχηγός της ομάδας, Άννα Καρπουζά, μίλησαν στα panionianea.gr.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Μαρία Καλαρά

"Ξεκινήσαμε δυναμικά το φετινό πρωτάθλημα στην έδρα μας. Πάντα μία πρεμιέρα είναι μια πρεμιέρα και έχει τις δυσκολίες της. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί κρατήσαμε την τακτική μας και είχαμε συνέπεια. Τα κορίτσια δεν χαλάρωσαν σε κανένα σημείο του αγώνα και έδειξαν ανωτερότητα μέσα στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι ήρθε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την ομάδα στην έναρξη του πρωταθλήματος. Ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι".

Άννα Καρπουζά

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Μπήκαμε με το δεξί στο πρωτάθλημα και είχαμε μία σχετικά εύκολη επικράτηση. Τίποτα, όμως δεν είναι από μόνο του εύκολο. Είμαστε μια καινούργια ομάδα που ακόμα ψάχνει τα πατήματα της. Είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Φυσικά είχαμε και πολλές αδυναμίες, που θα τις δουλέψουμε μέσα στην εβδομάδα για το επόμενο ματς. Πιστεύω ότι κάναμε μια καλή αρχή και ελπίζω να συνεχιστεί έτσι και στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.".

Επιμέλεια: Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια