Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεκίνημα με ήττα για την... νέα ομάδα του Ιστορικού!

Την εκτός έδρας ήττα με 98-68 από τον ΓΣΛ Φάρο γνώρισε ο μπασκετικός Πανιώνιο, στην πρεμιέρα της φετινής Basket League. Το εν λόγω μα...

Την εκτός έδρας ήττα με 98-68 από τον ΓΣΛ Φάρο γνώρισε ο μπασκετικός Πανιώνιο, στην πρεμιέρα της φετινής Basket League.

Το εν λόγω ματς ήταν ουσιαστικά αναγνωστικό για τους κυανέρυθρους, καθώς η ομάδα του Καλαφατάκη "χτίστηκε" κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Οι κυανέρυθροι μπήκαν καλά στα πρώτα δέκα λεπτά, όμως στην δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς, ενώ από την μεριά τους στον Πανιώνιο έκαναν αρκετά λάθη σε άμυνα και επίθεση, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να ξεφύγουν σημαντικά στο σκορ (49-25).

Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν άλλαξε ιδιαίτερα η εικόνα του ματς, οι γηπεδούχοι κρατούσαν απόσταση ασφαλείας, με τον Ιστορικό στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα να πατάει κάπως καλύτερα στο παρκε, ωστόσο το τελικό 98-68 για τον ΓΣΛ Φάρο ήταν δίκαιο με βάση την εικόνα του αγώνα.

Στον Πανιώνιο πρέπει πλέον να δουλέψουν ακόμα περισσότερο, μέρα με την μέρα η ομάδα να αποκτά ομοιογένεια, ώστε να βελτιωθεί η εικόνα και φυσικά να έρθουν και οι απαραίτητες νίκες.

Δεκάλεπτα: 19-13, 49-25, 78-42, 98-68

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Τσούπκοβιτς 6 (1), Σακελλαρίου 14 (4), Χολμς 6, Μολφέτας 3, Γουντς, Δημακόπουλος, Μίχαλος, Καμπερίδης 5 (1), Γούντσον 3 (1), Σαρικόπουλος 20, Ραλλάτος, Χέντερσον 11 (2).


Δεν υπάρχουν σχόλια