Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρώτη φορά με Προμηθέα ο Ιστορικός

Από την σελίδα του ΕΣΑΚΕ:  Για πρώτη φορά διασταυρώνονται οι δρόμοι του Πανιωνίου Βίκος Cola και του Προμηθέα Πατρών που θα αναμετρηθο...

Από την σελίδα του ΕΣΑΚΕ: 

Για πρώτη φορά διασταυρώνονται οι δρόμοι του Πανιωνίου Βίκος Cola και του Προμηθέα Πατρών που θα αναμετρηθούν το Σάββατο (21/10, 16:30) στη Νέα Σμύρνη ερχόμενοι από δύο ήττες ο γηπεδούχος και από δύο νίκες ο φιλοξενούμενος.

Εννιά συνεχόμενες εντός έδρας ήττες στο πλαίσιο της Stoiximan.gr Basket League μετράει ο Πανιώνιος Βίκος Cola. Είχε χάσει στα οχτώ τελευταία παιχνίδια του στη Νέα Σμύρνη της σεζόν 2014-15 και ηττήθηκε το περασμένο Σάββατο από τον Κολοσσό H Hotels. Η τελευταία φορά που νίκησε ως γηπεδούχος στην κατηγορία ήταν στις 29 Νοεμβρίου 2014 (Πανιώνιος-Άρης 71-65).

Ως προς τον αγώνα του Σαββάτου…

*Πέντε ασίστ μακριά από τις 200 βρίσκεται ο Νίκος Μίχαλος που με 11 πόντους θα φτάσει τους 900.

*Τρία δίποντα χρειάζεται ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς για να φτάσει τα 100.

*Επτά δίποντα μακριά από τα 300 είναι ο Ζήσης Σαρικόπουλος που θα αντιμετωπίσει την ομάδα της οποίας τη φανέλα φόρεσε πέρσι.

*Δύο βολές θα είναι αρκετές για τον Τόνι Γουντς ώστε να φτάσει τους 100.

*Τρία κλεψίματα χωρίζουν τον Χρήστο Σαλούστρο από τα 100 στην κατηγορία.

*Με τέσσερα εύστοχα δίποντα ο Μο Φαγιέ θα φτάσει τα 300. Ο Σενεγαλέζος φόργουορντ με την 105η εμφάνιση του στη Stoiximan.gr Basket League θα γίνει ο 58ος ξένος σε συμμετοχές, ξεπερνώντας τους Άντρια Ζίζιτς και Γκι Μαρκ Μισέλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια