Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γρηγορίου: «Πάρα πολύ στεναχωρημένοι...»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και τον τρόπο με το οποίο ήρθε αυτό ήταν ο Μιχάλης Γρηγορίου στην συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του Ισ...

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και τον τρόπο με το οποίο ήρθε αυτό ήταν ο Μιχάλης Γρηγορίου στην συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός του Ιστορικού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την μεγάλη προσπάθεια, τόνισε πως στο ημίχρονο ήθελε η ομάδα του να παίξει επιθετικά, παρά το γεγονός πως υπήρχε ο κίνδυνος να δεχτεί περισσότερα τέρματα η ομάδα, ενώ δεν μπόρεσε να εξηγήσει το κακό πρόσωπο της ομάδας μετά το γκολ που προηγήθηκε.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου

Για το παιχνίδι και την εξέλιξη: "'Ένα απίστευτο παιχνίδι έγινε σήμερα. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι, γιατί προηγηθήκαμε στην αρχή και εκεί που φαινόταν ότι ψυχολογικά ήμασταν καλά, τελικά ο Ολυμπιακός το γύρισε. Μετά ήταν το χειρότερο ημίχρονο του Πανιωνίου όσο είμαι εδώ. Σίγουρα ήταν σημαντικό το σημείο που δεχτήκαμε το πρώτο γκολ. Δουλέψαμε στα στημένα, αλλά υπερτερούσε ο Ολυμπιακός σε αυτό το κομμάτι. Μετά το 1-1, ενώ είχαμε την φάση με τον Μασούρα, έγινε το 1-2. Θέλαμε να αλλάξουμε την ροή του αγώνα στο δεύτερο μέρος. Μπήκαμε καλά και μας άνηκε το δεύτερο ημίχρονο. Ρισκάραμε τα μέγιστα από ένα σημείο και μετά. Φέραμε το ματς στα ίσια και όταν χανεις ένα ματς στο 87' με πέναλτι, μετά από τόσο μεγάλη προσπάθεια, είσαι πού στεναχωρημένος. Μακάρι αυτό το δεύτερο ημίχρονο να είναι υποθήκη για τα επόμενα ματς. Φέτος έχουμε αλλάξει φιλοσοφία, θέλαμε να παίξουμε ανοιχτό ποδόσφαιρο, αυτό έγινε και στο τέλος θα μπορούσε να πάρει κάποια ομάδα το παιχνίδι. Δυστυχώς το κέρδισε ο Ολυμπιακός. Συγχαρητήρια στον κόσμο και τα παιδιά".

Για το αν έκανε κακό το γρήγορο γκολ της ομάδας: "Δεν έκανε το γρήγορο γκολ κακό, νομίζω το γκολ της ισοφάρισης έκανε κακό. Όταν δέχεσαι ένα γκολ από στατική φάση, έρχεται το ματς στα ίσια, άλλαξε η ψυχολογία, ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιο έμπειρος και βρήκε τον τρόπο μετά να ανατρέψει το σκορ, μετά από δική μας αδράνεια".

Για το πως εξηγεί το κακό πρόσωπο της ομάδας μετά το 1-0: "Δεν το αποδίδω. Πραγματικά δεν ξέρω που να το αποδώσω. Αν μπορώ να βρω κάτι είναι αυτό που είπα, ότι ενδεχομένος η ισοφάριση έφερε μία απογοήτευση στα παιδιά. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Αυτό συζητήσαμε και στο ημίχρονο. Δεν με ενδιέφερε αν το ματς θα πήγαινε 1-5 ή 1-6, εγώ σκεφτόμουν το 2-3. Είπα στα παιδιά να μην παίξουμε άμυνα, αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Παίζω έτσι".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια