Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χωρίς Στέιντλ στη Λάρισα

Με... πρόβλημα ξεκίνησε η αγωνιστική σεζόν για τον μπασκετικό Πανιώνιο. Πιο συγκεκριμένα, ο Κλιντ Στέιντλ υπέστη θλάση κατά την διάρκ...

Με... πρόβλημα ξεκίνησε η αγωνιστική σεζόν για τον μπασκετικό Πανιώνιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κλιντ Στέιντλ υπέστη θλάση κατά την διάρκεια της προπόνησης και δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στο ματς της πρεμιέρας με τον ΓΣΛ-Φάρο στη Λάρισα.

Σίγουρα πρόκειται για μία σημαντική απουσία για τον Καλαφάτακη, αφού στον Πανιώνιο υπολογίζουν πολύ στις ικανότητες του Αυστραλού γκαρντ/φόργουορντ.

Η σχετική ενημέρωση και της ΚΑΕ:

"Εκτός της αποστολής του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA που θα αναχωρήσει οδικώς, το απόγευμα για την Λάρισα, ενόψει του αγώνα με τον ΓΣΛ-Φάρο (7/10, 17.00, ΕΡΤ) για την πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Basket League, τέθηκε ο Κλιντ Στέιντλ, λόγω θλάσης του καταφυτικού τένοντα του αριστερού μακρού προσαγωγού μυός που υπέστη κατά την διάρκεια της προπόνησης.

Τον Αυστραλό παίκτη εξέτασαν στο ΙΑΣΩ General, ο διευθυντής αναγεννητικής και επανορθωτικής ορθοπαιδικής χειρουργικής Δρ. Σταύρος Αλευρογιάννης και ο επιμελητής Δρ. Πέππας που καθόρισαν και την συντηρητική αγωγή που θα ακολουθήσει για την αποθεραπεία του".

Δεν υπάρχουν σχόλια