Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ανεβαίνει ο πήχης, ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις»

Οι Πάνθηρες για την αναμέτρηση του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου με την ΑΕΚ. Αναλυτικά: Ένα Σαβ/κο με ανάμικτα συναισθήματα τελείωσε. Η ομ...

Οι Πάνθηρες για την αναμέτρηση του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Ένα Σαβ/κο με ανάμικτα συναισθήματα τελείωσε. Η ομάδα μας δεν κατάφερε να σταθεί όπως την περιμέναμε και ηττήθηκε 0-1, στον αγώνα της Κυριακής.

Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα ο βράχος πίσω από τις ήττες και τα δύσκολα. Όταν όμως ο πήχης ανεβαίνει, ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις και σε σχέση με εκεί που τον έχει τοποθετήσει (τον πήχη) ο Σύλλογος , η χθεσινή εμφάνιση ήταν πολύ κατώτερη. Έχουμε εμπιστοσύνη όμως πως θα γίνουν οι προσπάθειες να παρουσιαστεί και πάλι ο Πανιώνιος στο επίπεδο που είχε καταφέρει να βρίσκεται, όχι πολύ καιρό πιο πριν.

Να υπενθυμίσουμε επίσης, ότι είμαστε υπέρ των μετακινήσεων των οπαδών που σέβονται. Το έχουμε γράψει πλείστες φορές κατά το παρελθόν αλλά φαίνεται πως η λέξη σεβασμός κάπου “χάνεται” στην ανάγνωση από μερικούς. Εισιτήρια δίνουμε και φιλοξενούμε στο γήπεδό μας εκείνους τους οποίους μας σέβονται ή και εκείνους που μπορούν να σέβονται μια, μεταξύ δύο πλευρών, συμφωνία.

Δεν συναναστρεφόμαστε με αυτούς που κουβαλάνε την ασχήμια και την δυσοσμία του συστήματος που έχει φέρει το οπαδικό κίνημα στην σημερινή του κατάντια. Μακριά και όχι αγαπημένοι.

Υ.Γ. Τεράστιο μπράβο στις ομάδες του μπάσκετ. Μας γέμισαν υπερηφάνεια και αισιοδοξία με τις εμφανίσεις τους αυτό το Σαβ/κο. Συγχαρητήρια και στις ομάδες πόλο και γυναικείου βόλεϊ για τους αγώνες τους.

Υ.Γ. 2 Οι μπλούζες έχουν εξαντληθεί και θα επανεκτυπωθούν. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την ανταπόκριση. Ένα σημαντικό έσοδο για τα δικαστήρια μαζεύεται και η προσπάθεια συνεχίζεται. Στηρίξτε την!

Panthers Club 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια