Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χιμένεθ: «Σημαντική νίκη κόντρα στον Πανιώνιο»

Χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του επί του Πανιωνίου εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου της Νέας Σμύρνης ο Μανόλο Χιμένεθ. Αναλυτι...

Χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του επί του Πανιωνίου εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου της Νέας Σμύρνης ο Μανόλο Χιμένεθ.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ: 

Για τις φάσεις που έχασε η ΑΕΚ: "Θα ήταν μεγαλύτερο το πρόβλημα να μην κάνουμε φάσεις. Ο Αραούχο δύο συνεχόμενα ματς σκοράρει. Ήταν καλό παιχνίδι, αλλά όχι καλύτερο από αυτό που κάναμε στην Ξάνθη και δεν κερδίσαμε. Ούτε με τον Ατρόμητο αξίζαμε την ήττα. Η ΑΕΚ στα περισσότερα ματς παίζει καλά. Σίγουρα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις καλές μας ευκαιρίες. Ο Πανιώνιος έχει ένα ξεκάθαρο τρόπο παιχνιδιού και ήταν πολύ σημαντική νίκη. Στο δεύτερο μέρος αναγκάσαμε τον αντίπαλο να αλλάξει το σύστημα του".

Για το 3-5-2: "Πάντα ψάχνουμε την καλύτερη επιλογή για να πηγαίνει καλά η ομάδα. Είχαμε πολλά στόπερ που είναι σε καλή κατάσταση, μας έλειπαν τα εξτρέμ και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι το καλύτερο για την ΑΕΚ. Όλα είναι βάσει αποτελέσματος, όμως. Αν χάσεις είσαι κακός, αν κερδίσεις είσαι καλός".

Για τον τραυματισμό του Μάνταλου: "Είναι το δεύτερο παιχνίδι στη ζωή μου που είναι τόσο θλιβερό. Μετά από νίκη και τα αποδυτήρια ήταν σε τέτοια κατάσταση. Ήταν λυπημένοι στα αποδυτήρια. Άλλη μία φορά στην Σεβίλη έχει ξαναγίνει αυτό για μένα. Ο Μάνταλος είναι σημαντικός παίκτης για εμάς, διαφορετικός από τους υπόλοιπους. Θα τον προστατεύσουμε και θα του αφιερώνουμε κάθε νίκη που θα παίρνουμε. Ευχαριστώ τον πρόεδρο που είπε θα ανανεώσει τον παίκτη άμεσα".

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη αγωνιστική: "Είναι ακόμα μακριά, αλλά είναι ένα παιχνίδι που παίζουμε πολλά. Σε σχέση με το ημερολόγιο δεν δέχομαι ακόμα να σκεφτόμαστε αυτό το ματς. Δεν μπορείς να παίξεις ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όπως με την Μίλαν και να σκέφτεσαι τον ΠΑΟΚ. 72 ώρες μετά το ματς με την Μίλαν παίζουμε για την κορυφή με τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, θα παίξουμε με την Μίλαν και με δύο μέρες ξεκούρασης κόντρα στον ΠΑΟΚ θα παίξουμε μετά".

Για τον τραυματισμό του Τσότσιτς: "Φαίνεται ότι μπορεί να μείνει εκτός 2 με 3 εβδομάδες. Το έπαθε μόνος του. Ελπίζουμε να είναι και λιγότερο. Είναι ατυχία αυτοί οι τραυματισμοί".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια