Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η ΚΑΕ για την αιμοδοσία Πανθήρων και «Βίκος»

Αμακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος για την αιμοδοσία τόσο των Πανθήρων όσο και του μεγάλου χορηγού της ομάδας μπάσκετ "Βίκος": Αναλ...

Αμακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος για την αιμοδοσία τόσο των Πανθήρων όσο και του μεγάλου χορηγού της ομάδας μπάσκετ "Βίκος":

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΏΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA χαιρετίζει την εθελοντική αιμοδοσία του συνδέσμου " Πανθηρες" και την συνέπεια της πραγματοποίησης της για 23η χρόνια. Ενώνουμε το κάλεσμα μας και παροτρυνουμε κάθε φίλαθλο του ΠΑΝΙΩΝΊΟΥ να ανταποκριθεί, εφόσον του το επιτρέπει η υγεία του και να συνεισφέρει στην Τράπεζα αίματος.

Παρόμοια αξιέπαινη κίνηση θα κάνει ο νέος χορηγός της ομάδας μπάσκετ ΒΙΚΟΣ με την τέλεση αγωνα δρόμου και εθελοντικής αιμοδοσίας.

"Πάνθηρες"
Αυτό το Σάββατο, 10:30 – 14:30, στην αίθουσα Νίκος Πετζαρόπουλος (είσοδος από θύρα 6 του ποδοσφαιρικού μας γηπέδου) πραγματοποιείται η 23η εθελοντική αιμοδοσία του Συνδέσμου μας.
Η τράπεζα αίματος που έχει σώσει τεράστιο αριθμό ανθρώπων τα τελευταία χρόνια, χρειάζεται την βοήθειά μας. Τα αποθέματά της έχουν λιγοστέψει και όλοι όσοι μπορούν θα πρέπει να συνδράμουν προς την ενίσχυσή της.

Καλούμε τους αθλητές των ομάδων μας, τον Πανιώνιο κόσμο και τα μέλη του Panthers Club να αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας αυτή.

"ΒΙΚΟΣ"
Το PEOPLE RUN 3 είναι ένα μεγάλο αθλητικό / επιμορφωτικό / διαδραστικό event για όλη την οικογένεια, που θα πραγματοποιηθεί σε ένα γεμάτο ενέργεια καταπράσινο χώρο στο Μαρούσι, το Κτήμα Συγγρού, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου. Η αθλητική διοργάνωση περιλαμβάνει χρονομετρημένο αγώνα μεικτού terrain 4 και 8 χιλιομέτρων, αγώνα για παιδιά κάτω από 12 χρονών ανά ηλικία, επιμορφωτικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους με στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, ενώ μαθαίνουν τα οφέλη των καρπών της γης και τη θετική επίδρασή τους στον οργανισμό και στη ζωή τους.

Μέσα στο πλαίσιο της διοργάνωσης, μονάδα αιμοληψίας από το Νοσοκομείο «Αγία Όλγα» θα βρίσκεται στον Πύργο του Κτήματος από τις 10.00 έως τις 13.00 για όσους επιθυμούν να προσφέρουν αίμα, ενώ οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας θα ενημερώνουν τον κόσμο γύρω από τα θέματα της προσφοράς αίματος.

Μαζί μας θα βρίσκεται μεγάλη αντιπροσωπεία του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, αλλά και ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αστυνομικών, για να προσφέρουν αίμα και να στηρίξουν τη δράση με την παρουσία τους. Συνημμένη θα δείτε και την ανάρτηση που ετοίμασαν οι Πρόσκοποι ως κάλεσμα σε όλα τους τα σώματα, κάτι που μπορείτε να κάνετε κι εσείς εφόσον επιθυμείτε.
Θα είναι τιμή και χαρά για μας να είστε κοντά μας και να προσφέρετε αίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια