Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κρίμα ρε Πανιώνιε...

Ο "μαχητής" Πανιώνιος ηττήθηκε στον πόντο (68-67) εκτός έδρας από το Κόροιβο Αμαλιάδας και έχασε την μεγάλη ευκαιρία να φτάσε...

Ο "μαχητής" Πανιώνιος ηττήθηκε στον πόντο (68-67) εκτός έδρας από το Κόροιβο Αμαλιάδας και έχασε την μεγάλη ευκαιρία να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη.

Η εικόνα του Πανιωνίου στην αναμέτρηση ήταν πάρα πολύ θετική και παρά πολύ βελτιωμένη. Μαλιστα εκτός έδρας κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, ο οποίος έχει ξεκινήσει δυνατά το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ζιάγκος στο σύντομο διάστημα που είναι στον σύλλογο έχει καταφέρει να "φτιάξει" το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας, οι παίκτες μάχονται στο παρκέ και γενικότερα ο Πανιώνιος δείχνει έτοιμη ομάδα ενόψει της συνέχειας.

Οι κυανέρυθροι αν και αγωνίστηκαν χωρίς τους δύο γκαρντ,  Νταλό - Γούντσον, στους οποίους ποντάρουν πολλά, έπαιξαν στα ισια το παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, έχοντας μάλιστα και το προβάδισμα με 38-40.

Στην τρίτη περίοδο ο Ιστορικός ήταν ακόμα πιο δημιουργικός και ανέβασε την διαφορά του ακόμα και στους εννιά πόντους. Η έλλειψη βάθους στον πάγκο,όμως, λόγω των απουσιών, στοίχησαν στη συνέχεια, με τους γηπεδούχους να δείχνουν πιο φρέσκοι σε κάποια σημεία.

Μπορεί ο Κόροιβος να είχε πάρει το προβάδισμα στα τελευταία λεπτά, οι κυανέρυθροι όμως πάλεψαν, μείωσαν και έως το τελευταίο δευτερόλεπτο διεκδίκησαν την νίκη.

Τελικά το 68-67 αφήνει τον Πανιώνιο με την πικρία, καθώς η ομάδα έφτασε μια ανάσα από την μεγάλη νίκη. Βέβαια, υπάρχει και η ικανοποίηση για τη εμφάνιση και την μαχητικότητα της ομάδας, η οποία πλέον μπορεί να κοιτά με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Δεκάλεπτα: 20-17, 38-40, 55-51, 68-67


Δεν υπάρχουν σχόλια