Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τεννές: «Η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Πανιώνιο ο Μπάμπτης Τεννές. Ο προπονητής της Λαμίας, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "...

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Πανιώνιο ο Μπάμπτης Τεννές.

Ο προπονητής της Λαμίας, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Σπορ fm" αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων στον Ιστορικό και την εξαιρετική του εικόνα.

Για τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Πανιώνιο είπε: «Ήταν ευτυχία που φτάσαμε σε μια νίκη πολύ σημαντική απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα που είναι ο Πανιώνιος. Δεν πιστεύαμε ότι παίζαμε με έναν τόσο καλό αντίπαλο. Αφού κλείναμε τα μάτια μας. Η παρουσία του κόσμου ήταν καταλυτική στο ματς. Το καλοκαίρι επιλέξαμε να κρατήσουμε τους παίκτες και όχι να πάμε σε πολλές μεταγραφές. Υπήρχε μια ηθική υποχρέωση απέναντι τους, αλλά και εκείνοι απέδειξαν την ποδοσφαιρική τους αξία. Είναι όμως νωρίς να βγάζουμε συμπεράσματα. Θα είμαστε σε ένα γκρουπ ομάδων που θα παλέψουν για την παραμονή».

Για το ποια ομάδα της Super League ξεχωρίζει ανέφερε: «Οι μεγάλες ομάδες ακόμα δεν έχουν βρει τις ισορροπίες τους και τον τρόπο που πρέπει να παίζουν. Οι μικρές ομάδες παράλληλα έχουν αποκτήσει μαχητικότητα και δεν έχουν τον φόβο που είχαν απέναντι στους μεγάλους. Από τις ομάδες ας πούμε που έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα, ο Πανιώνιος του πρώτου 25λεπτου ήταν ο καλύτερος».

Δεν υπάρχουν σχόλια