Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γκίκας: «Ο Πανιώνιος θα εμφανιστεί αποφασισμένος»

Ο παίκτης του Προμηθέρα Πατρών, Νίκος Γκίκας, μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, τονίζοντας -μεταξύ ά...

Ο παίκτης του Προμηθέρα Πατρών, Νίκος Γκίκας, μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πως οι κυανέρυθροι θα παρουσιαστούν αποφασισμένοι μετά από τις δύο ήττες τους.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Να μην υποτιμήσουμε τον Πανιώνιο

Είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Απέναντί μας το Σάββατο θα βρούμε μεν μια ομάδα που προέρχεται από δυο μεγάλες σε έκταση ήττες στις αντίστοιχες δυο πρώτες αγωνιστικές της φετινής σεζόν, όμως πρόκειται, παράλληλα, και για μια ομάδα που άλλαξε προπονητή και προχώρησε και σε κάποιες διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ της σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την εικόνα της.

Ο Πανιώνιος είναι σίγουρο ότι θα εμφανιστεί αποφασισμένος. Παίζει στο γήπεδό του, έστω και χωρίς κόσμο και θα προσπαθήσει να φτάσει στην πρώτη του φετινή νίκη.
Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το 3 στα 3. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μας είναι πολύ καλό μετά και τις νίκες με ΠΑΟΚ και Φάρο Λάρισας και τώρα θέλουμε να φτάσουμε στη δεύτερη φετινή εκτός έδρας νίκη μας και τρίτη συνολικά στην Stoiximan.gr Basket League.

Θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε το βάθος και την ποιότητα του ρόστερ μας και να χτυπήσουμε, παράλληλα, τις αδυναμίες του Πανιωνίου. Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα κριθεί στην ενέργεια, στην συγκέντρωση και στο καθαρό μυαλό, αλλά και στην προσήλωση θα που πρέπει να έχουμε στο πλάνο μας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια