Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πλήγμα με Νταλό!

Δεν λένε να αφήσουν οι δυσκολίες τον φετινό μπασκετικό Πανιώνιο. Το Καλοκαίρι που πέρασε ήταν ένα από τα πιο δύσκολα στην ιστορία του ...

Δεν λένε να αφήσουν οι δυσκολίες τον φετινό μπασκετικό Πανιώνιο.

Το Καλοκαίρι που πέρασε ήταν ένα από τα πιο δύσκολα στην ιστορία του μπασκετικού Πανιωνίου, όμως οι πολλές δυσκολίες συνεχίζονται και στο ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τον τραυματισμό του Γούτσον, άτυχος στάθηκε και ο Νταλό!

Ο Γάλλος γκαρντ τραυματίστηκε την Τρίτη (24/10) στο γόνατο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός "δράσης" για περίπου δύο με τρεις εβδομάδες!

Θυμίζουμε, πως εκτός για περίπου 10 μέρες ακόμα θα μείνει και ο Γούτσον, ο οποίος είχε υποστεί διάστρεμμα πρώτου βαθμού στο παιχνίδι με τον Προμηθέα Πατρών.

Αμφότεροι οι παίκτες αγωνίζονται στις θέσεις της περιφέρειας και όπως καταλαβαίνει κανείς η ομάδα χάνει σημαντική δύναμη για το ερχόμενο ματς με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ 

Ρήξη εξωθυλακοσυνδεσμικού συστήματος του δεξιού ποδιού, υπέστη ο Μπορίς Νταλό στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (25/10). Ο Γάλλος πλέι μέικερ άρχισε άμεσα συντηρητική αγωγή και ο χρόνος της αποθεραπείας του, υπολογίζεται αρχικά σε 2-3 εβδομάδες και θα γίνει επαναξιολόγηση από τον Δρ. Σταύρο Αλευρογιάννη στο ΙΑΣΩ General, την επόμενη εβδομάδα.

Ενόψει του αγώνα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA με τον Κόροϊβο, το Σάββατο (28/10, 16.30) δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό, Βαγγέλη Ζιάγκο, ο Εϊβερι Γούντσον, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Προμηθέα. Ο Αμερικάνος έχει παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA

Δεν υπάρχουν σχόλια