Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καλαφατάκης: «Ευελπιστώ ότι θα αντιδράσουμε...»

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Πανιωνίου, Γιώργου Καλαφατάκη, μετά την ήττα της ομάδας στη Λάρισα από τον ΓΣΛ Φάρο, για την πρώτη αγωνιστι...

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Πανιωνίου, Γιώργου Καλαφατάκη, μετά την ήττα της ομάδας στη Λάρισα από τον ΓΣΛ Φάρο, για την πρώτη αγωνιστική της Basket League.

Aναλυτικά: 

«Είναι μια δύσκολη μέρα. Την περιμέναμε λίγο να πούμε την αλήθεια, γιατί πρέπει γνωρίζοντας τις δυσκολίες της κατάστασης, όχι μόνο του πρωταθλήματος και έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση με την στελέχωση της ομάδας, πιστεύαμε σε δύο θαύματα. Το ένα έγινε που η ομάδα κατόρθωσε να παίξει στην Α1 και όχι αγωνιστικά, αυτό το κέρδισε με το σπαθί της, να παίξει στα διαδικαστικά και στο να μπορέσει να γίνει ΚΑΕ και να πάρει αδειοδότηση.

Από εκείνη την στιγμή και μετά προσπαθήσαμε να φτιάξουμε την ομάδα γιατί δεν μπορούσαμε να δώσουμε εγγυήσεις ή να πείσουμε κάποιον παίκτη να στελεχώσει την ομάδα μας. Από εκείνη την μέρα και μετά είχαμε 4 νέες αφίξεις και είχαμε και μια απώλεια.

Ένα φιλικό με το Λαύριο έπαιξε αυτή η ομάδα και έπρεπε να έρθει να παίξει ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα η οποία έχει βρει ρυθμό παίζοντας παιχνίδια Κυπέλλου και με υλικό και σε Έλληνες καλό, οι ξένοι δεν έχουν ακόμη προσαρμοστεί, αλλά νομίζω βασίζεται στους Έλληνες και αυτό είναι το μυστικό. Οι εύκολες λύσεις είναι οι ξένοι για όλες τις ομάδες, αλλά θεωρώ ότι όποιος έχει Έλληνες που ξέρουν το πρωτάθλημα και την φιλοσοφία και τον τρόπο που γίνεται αυτό, νομίζω έχει υπεροπλία.

Εμείς δυστυχώς είχαμε έλλειψη από αυτό, είχαμε χάσει τους παίκτες μας τους περσινούς και η αγορά ήταν δύσκολη, αυτή είναι η πραγματικότητα δεν είναι ούτε άλλοθι ούτε δικαιολογία. Ξέραμε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη και σήμερα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν πρέπει να κλαίμε την μοίρα μας πρέπει να προχωρήσουμε και να δούμε την επόμενη μέρα. Δεν ανταποκριθήκαμε σήμερα και αγωνιστικά και σωματικά και ψυχολογικά και είναι φυσιολογικό, δεν μπορώ να καταδικάσω κανέναν. Όποιος δεν ξέρει μπορεί να πει οτιδήποτε, οι 30 πόντοι διαφορά είναι μεγάλο σκορ, αλλά εμείς που ζούμε από μέσα ξέρουμε καλά τι ζούμε και τι πρέπει να κάνουμε.

Είμαστε ακόμη στην αρχή, έχω εμπιστοσύνη στην δουλειά μου, στην ομάδα μου και ξέρουμε ότι σε βάθος χρόνου θα έρθει αυτό που ποθούμε. Δεν χτίζεις ομάδα από την μια μέρα στην άλλη. Κάναμε ένα φιλικό με ΑΕΚ και φάγαμε , 30 πόντους και στο επόμενο με το Λαύριο κερδίσαμε, αντιδράσαμε.

Ευελπιστώ ότι από Δευτέρα θα αντιδράσουμε γιατί μπορεί ψυχολογικά να μας κλονίζει η ήττα, αλλά δεν μπορείς να κλαις την μοίρα σου. Πρέπει να το διαχειριστούμε, ήταν ένα καλό χαστούκι αυτό για να καταλάβουμε που βρισκόμαστε και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς. Συγχαρητήρια στον Θανάση Σκουρτόπουλο για την ομάδα του, εύχομαι καλή πορεία γιατί ήταν μια πανάξια και δίκαιη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια