Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έβγαλε αντίδραση, ελπιδοφόρα μηνύματα...

Ένας διαφορετικός Πανιώνιος παρουσιάστηκε στο Αρτάκης κόντρα στον Προμηθέα, που μπορεί να ηττήθηκε με 87-80, αλλά έβγαλε τρομερό πάθος, ...

Ένας διαφορετικός Πανιώνιος παρουσιάστηκε στο Αρτάκης κόντρα στον Προμηθέα, που μπορεί να ηττήθηκε με 87-80, αλλά έβγαλε τρομερό πάθος, πάλεψε το παιχνίδι και έδειξε σημαντικά σημάδια βελτίωσης ενόψει της συνέχειας.

Ο Ιστορικός, με τον Ζιάγκο για πρώτη φορά στον πάγκο του, ήταν πίσω στο σκορ σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με τον σαφώς πιο έμπειρο και πιο έτοιμο Προμηθέα να παίρνει κατά διαστήματα και διψήφια διαφορά στο σκορ.

Οι κυανέρυθροι, όμως, δεν παράτησαν ποτέ το παιχνίδι, μείωσαν αρκετές φορές ακόμα και στους δύο πόντους, με τους παίκτες της ομάδας να βγάζουν αντίδραση στο παρκέ για πρώτη φορά φέτος.

Θετικός στο ντεμπούτο του ο Νταλό με 9 πόντους , ενώ πρώτος σκόρερ του Πανιωνίου ήταν ο Τσούπκοβιτς με 15.

To παιχνίδι
Στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ο Πανιώνιος ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Οι φιλοξενούμενοι ναι μεν είχαν το προβάδισμα στο σκορ, όμως οι κυανέρυθροι κατάφερναν να μένουν κοντά στον αντίπαλο τους.

Το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου ήταν 17-20 για τον Προμηθέα, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με το 37-42 για τον σύλλογο της Πάτρας.

Πρώτος σκόρερ του Πανιωνίου στα πρώτα 20 λεπτά ήταν ο Γούντς με 8 πόντους και ακολούθησε με 6 πόντους ο Χέντερσον.

Η τρίτη περίοδος ξεκίνησε με τον Προμηθέα να “χτυπάει” από την γραμμή του τριπόντου και να ανεβάζει την υπέρ του διαφορά ακόμα και στους 10 πόντους. Ο Ιστορικός, όμως, απάντησε, δεν παράτησε το παιχνίδι και με τον Νταλό πρωταγωνιστή μείωσε στα μισά του δεκαλέπτου στους 5 πόντους (51-56).

Στο τέλος της περιόδου οι Πατρινοί βρήκαν ελεύθερα σουτ, έβγαλαν άμυνες σε κακές επιθέσεις του Πανιωνίου και έτσι το σκορ του δεκαλέπτου ήταν 55-66.

Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου ο Απόλλων ανέβασε την διαφορά του ακόμα και στους 12, όμως μετά ο Πανιώνιος έβγαλε ψυχή στο παρκέ, έδειξε τεράστιο πάθος και μείωσε στα μισά του δεκαλέπτου στους δύο πόντους.

Τσούποκοβιτς, Μίχαλος και Σακελλαρίου ήταν τα “εργαλεία” της επίθεσης του Ιστορικού, με τους Πατρινούς να βρίσκουν στη συνέχεια, όμως, λύσεις από το τρίποντο. Άλλωστε ο Προμηθέας γενικά από την γραμμή του τριπόντου έβρισκε λύσεις σχεδόν σε όλο το ματς.

Στα 3:34 πριν το τέλος ο Γούντσον αποχώρησε με τραυματισμό από το παιχνίδι, καθώς του γύρισε το πόδι, με την ομάδα του Ζιάγκου να χάνει ένα σημαντικό “γρανάζι”.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η τριάδα της διαιτησίας έδωσε πολλά... φαλτσοσφυρίγματα, κατά του Πανιωνίου, με τα παράπονα του Πανιωνίου να είναι πολλά, καθώς ήταν σε σημαντικά σημεία του αγώνα.

Στο 1:57 ο κορυφαίος του Πανιωνίου, Τσούπκοβιτς, πέτυχε καλάθι και φάουλ, όμως οι διαιτητές δεν μέτρησαν το δίποντο, με αποτέλεσμα να φέρει νέες διαμαρτυρίες. Ο Σέρβος αστόχησε στις βολές, στην άλλη επίθεση ο Γκίκας σκόραρε τρίποντο, ο Προμηθέας πήρε διαφορά 9 πόντων (75-84) και ουσιαστικά κάπου εκεί τελείωσε το ματς!

Τελικό σκορ 80-87 για την ομάδα της Πάτρας, η οποία έκανε το "3 στα 3". Ο Πανιώνιος έκανε το καλύτερο της παιχνίδι φέτος, στο ντεμπούτο του Ζιάγκου και άφησε ελπιδοφόρα μηνύματα για τη συνέχεια.

Δεκάλεπτα: 17-20, 37-42, 55-66, 80-87

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σακελλαρίου 13 (3), Χέντερσον 9 (1), Σαρικόπουλος 5, Στέιντλ 3 (1), Νταλό 9 (1), Μίχαλος 9, Μολφέτας, Καμπερίδης, Τσούπκοβιτς 15 (2), Γούντσον 7 (1), Γούντς 10.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Γιατράς): Λίποβι 8 (7 ασ.), Τουντζιαράκης 18 (2), Γκίκας 17 (3 τρίπ., 8 ασ.), Φαγιέ 11 (1), Σαλούστρος 5 (1), Έβανς 12, Σκούφης, Γερομιχαλός 2, Γκάτζιος, Μιλόσεβιτς 14 (1), Χολ


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια