Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Στόχος η νίκη...»

Ο βοηθός του Γιώργου Καλαφατάκη, Νίκος Λινοξυλάκης, με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του Πανιωνίου αναλύει τον εκτός έδρας αγώνα της π...

Ο βοηθός του Γιώργου Καλαφατάκη, Νίκος Λινοξυλάκης, με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του Πανιωνίου αναλύει τον εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας του Πανιωνίου με τον ΓΣΛ Φάρος.

«Εύχομαι καλή χρονιά σ΄όλους τους προπονητές, τους παίκτες και στις ομάδες του πρωταθλήματος στην A1 κατηγορία. Χαιρόμαστε που θα παίξουμε στην Λάρισα που έχει παράδοση στο ελληνικό μπάσκετ. Σαφέστατα, ο ΓΣΛ-Φάρος βρίσκεται σε μεγαλύτερη και καλύτερη ετοιμότητα από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΒΙΚΟΣ COLA. Είναι μια ομάδα που είχε τραυματισμούς ξένων παικτών, αλλά έχει αρχίσει προετοιμασία, περίπου έναν μήνα πριν από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ που είχε τις τελευταίες προσθήκες παικτών, μέχρι και πριν από 5 ημέρες. Πρόκειται για εκτός έδρας παιχνίδι για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και η γηπεδούχος ομάδας έχει θεωρητικό προβάδισμα, αλλά θα βρεθούμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ως φιλοξενούμενοι δεν έχουμε το άγχος και το «πρέπει» της νίκης. Στόχος μας, όμως, θα είναι η νίκη.

Δεν γνωρίζουμε πολλά στοιχεία για τον αντίπαλο μας, όπως κι αυτός γι’ εμάς. Το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει στην τακτική του παιχνιδιού του ΓΣΛ-Φάρου, είναι ότι η δύναμη τους είναι οι Έλληνες παίκτες σε συνδυασμό με την εμπειρία που διαθέτουν και τον ενθουσιασμό των νεότερων. Αν εντάξουν στο παιχνίδι του και τους ξένους παίκτες θα συγκροτήσουν αξιόμαχη ομάδα. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ο βασικός σέντερ, Σάαφτεναρ, ο οποίος σύμφωνα με την στατιστική του, έχει αρχίσει πολύ καλά.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA θα προσεγγίζει κάθε παιχνίδι διαφορετικά, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του αντιπάλου και την απαραίτητη βελτίωση της ομοιογένειας του. Είναι βέβαιο ότι όλοι οι παίκτες έχουν αντιληφθεί την μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να καταβάλουμε για να πετύχουμε τον κύριο στόχο της φετινής περιόδου και δεν είναι άλλος από την εγκαιρότερη δυνατή εξασφάλιση της παραμονής στην θέση που αξίζει να βρίσκεται η ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια