Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χάνει Άρη, «τρέχει» για ΑΕΚ ο Σπιριντόνοβιτς!

Ο άτυχος του αγώνα της Τρίπολης ήταν ο Σέρτζιαν Σπιριντόνοβιτς. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα...

Ο άτυχος του αγώνα της Τρίπολης ήταν ο Σέρτζιαν Σπιριντόνοβιτς.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα και την Δευτέρα πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Π. Φαλήρου. Μετά από υπέρηχο που του έγινε ο Χρήστος Δάρας διαπίστωσε πως ο παίκτης έχει υποστεί θλάση Α' βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο.

Κάτι που σημαίνει πως δεδομένα χάνει το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη (25/10, 17:15), ενώ θα κάνει.... αγώνα για να προλάβει το ερχόμενο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ (29/10, 19:30).

Το σχεδικό Ιατρικό Δελτίο της ΠΑΕ:

"Ο Σέρτζιαν Σπιριντόνοβιτς, που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Δευτέρας. Συγκεκριμένα, ο νεαρός παίκτης, υποβλήθηκε σε υπέρηχο, στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας κ. Χρήστο Δάρα.

Όπως διαπιστώθηκε ο παίκτης έχει θλάση Α' βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο. Αυτό σημαίνει πως θα μείνει σίγουρα εκτός από το παιχνίδι του κυπέλλου με τον Άρη Θεσσαλονίκης και θα γίνει πλέον προσπάθεια για να είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια