Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έτοιμος ο Ιστορικός, η αποστολή για Ολυμπιακό

Έτοιμος ο Ιστορικός για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε την Παρ...

Έτοιμος ο Ιστορικός για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Πανιωνίου για το εντός έδρας ντέρμπι του Σαββάτου (14/10,20:30) κόντρα στον Ολλυμπιακό.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε όλους τους παίκτες να παίρνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα, δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής και έτσι οι κυανέρυθροι είναι πλέον έτοιμοι για το σημαντικό ματς.

Εκτός έχει τεθεί ο τραυματίας Σαββίδης και ο τιμωρημένος Γκιοατά. Αντίθετα, ο Βαγγέλης Οικονόμου υπολογίζεται κανονικά, όπως και ο Παναγιώτης Κόρμπος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

O τεχνικός του Ιστορικού μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Κότνικ, Μπαντής, Μπανανά, Οικονόμου, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ταπόκο, Ντουρμισάι, Μασούρας, Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς, Πινιώτης, Σιώπης, Σταυρόπουλος, Μασούντ, Κάργας, Γεσίλ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια