Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σακελλαρίου: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός...»

Το blog του Βαγγέλη Σακελλαρίου στον ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Κολοσσό (14/10,16:30). "Καλημέρα φίλες και φίλοι. ...

Το blog του Βαγγέλη Σακελλαρίου στον ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Κολοσσό (14/10,16:30).

"Καλημέρα φίλες και φίλοι.

Η εικόνα μας την 1η αγωνιστική στη Λάρισα δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε. Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές, όμως όποιος ψάχνει για δικαιολογίες χάνει τον στόχο του και εμείς έχουμε υποχρέωση απέναντι στον κόσμο μας να πετύχουμε τον στόχο μας. Είναι αυτονόητο πως κανείς μας δεν θέλει να δει ανάλογη εμφάνιση με αυτή της πρεμιέρας και καθένας από εμάς είναι υποχρεωμένος να βελτιωθεί ατομικά για να αποφύγουμε ανάλογη δυσάρεστη εμπειρία.

Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα με σταθερά καλή παρουσία στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια και που από το πρώτο της παιχνίδι έδειξε τις διαθέσεις της. Το γεγονός ότι παίζουμε χωρίς τον κόσμο μας ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας, όμως για εμάς κάθε παιχνίδι είναι τελικός, οπότε η νίκη είναι αυτοσκοπός.

Με τους φιλάθλους μας στο Αρτάκης τα πράγματα θα ήταν σίγουρα διαφορετικά, γι' αυτό και τους παρακαλώ από τη στιγμή που θα επιστρέψουν και θα λήξει η τιμωρία μας να μην μας αφήσουν ποτέ ξανά μόνους".

Δεν υπάρχουν σχόλια