Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Και τώρα ο Προμηθέας...

Να δείξει περισσότερο ομάδα και να προσπαθήσει να φτάσει στην επίτευξη του "ροζ φύλλου αγώνα" θα επιδιώξει ο Πανιώνιος στο εντό...

Να δείξει περισσότερο ομάδα και να προσπαθήσει να φτάσει στην επίτευξη του "ροζ φύλλου αγώνα" θα επιδιώξει ο Πανιώνιος στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα Πατρών (21/10, 16:30).

Οι κυανέρυθροι μετά από τις δύο πρώτες ήττες -με μία κακή και μία μέτρια εμφάνιση- θέλουν στο σαββατιάτικο ματς να βγάλουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στο παρκέ, σε ένα παιχνίδι πάντως που για μία ακόμα φορά το Αρτάκης θα είναι άδειο (λόγω τιμωρίας).

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας θέλησε να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του και φυσικά περιμένει και ο ίδιος να δει την ομάδα να "πολεμάει" μέσα στο γήπεδο, να μην αφήνει τα παιχνίδια και φυσικά στόχος είναι άμεσα να καταφέρει να πάρει νίκες!

Ο Προμηθέας Πατρών έχει ξεκινήσει ιδανικά την φετινή σεζόν, έχει κάνει το "2 στα 2" κόντρα σε ΠΑΟΚ και Φάρο και σίγουρα μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι για τους κυανέρυθρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια