Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος: Στατιστικά & συμπτώσεις

Γράφει ο Νίκος Τσιάπης * Το μεσημέρι της Κυριακής (16.00), Αστέρας Τρίπολης & Πανιώνιος αναμετρώνται σε ένα από τα πιο αμφίρροπα ...

Γράφει ο Νίκος Τσιάπης

* Το μεσημέρι της Κυριακής (16.00), Αστέρας Τρίπολης & Πανιώνιος αναμετρώνται σε ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς της 8ης αγωνιστικής της Superleague 2017/2018. Οι δύο αντίπαλοι επιθυμούν να επιστρέψουν στα τρίποντα μετά τις ήττες που γνώρισαν στα πλαίσια της 7ης ''στροφής'' ώστε να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί για αμφότερους.

* Οι κυανέρυθροι ψάχνουν τη δεύτερη φετινή εκτός έδρας τους νίκη μετά το ''διπλό'' που είχαν σημειώσει στην Κέρκυρα (0-1) στις 20/8/2017 για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Συμπτωματικά θα αγωνιστούν ημέρα Κυριακή μακριά από τη Νέα Σμύρνη για πρώτη φορά μετά από το εν λόγω νικηφόρο ματς στο νησί των Φαιάκων, καθώς τα 2 εκτός έδρας παιχνίδια που έχουν μεσολαβήσει με ΠΑΣ Γιάννινα (18/9/2017) & Λαμία διεξήχθησαν αμφότερα Δευτέρα!

Σε περίπτωση που καταφέρουν να φύγουν νικητές από την Τρίπολη, θα έχουν καταγράψει απολογισμό 2 νίκες, 1 ισοπαλία & 1 ήττα στα πρώτα 4 εκτός έδρας ματς, κάτι που είχε επαναληφθεί στο ξεκίνημα της περιόδου 2011/2012!

* Από την πλευρά τους οι Αρκάδες επιθυμούν την επιστροφή στις νίκες προκειμένου να φτάσουν τους 9 βαθμούς μετά από 8 αγώνες & μ' αυτό τον τρόπο να ξεπεράσουν τον μέσο όρο του 1.00 βαθμού ανά αγώνα για πρώτη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο!

Να σημειωθεί πως κάτι αντίστοιχο είχαν σημειώσει και στα πλαίσια του περσινού πρωταθλήματος όταν έφυγαν με το ''διπλό'' (1-2) από τους ''Ζωσιμάδες'' στις 5/11/2016 και με 9 βαθμούς συγκομιδή μετά από 8 αναμετρήσεις, ξεπέρασαν για πρώτη φορά τον μέσο όρο του ενός βαθμού ανά ματς!

* Στη συνολική προϊστορία μεταξύ των 2 ομάδων παρατηρείται ισορροπία με τον Αστέρα να μετράει 9 νίκες, τον Πανιώνιο 8 ενώ 3 αναμετρήσεις δεν ανέδειξαν νικητή. Μία εξ' αυτών αποτελεί η πιο πρόσφατη συνάντηση μεταξύ των δύο αντιπάλων στο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' (1-1) στις 28/1/2017.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δύναμη της έδρας κυριαρχεί στους αγώνες μεταξύ κυανέρυθρων & κυανοκίτρινων στο μεγαλύτερο βαθμό συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη συνολική προϊστορία των Νεοσμυρνιωτών! Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι έχουν σημειωθεί 15 ''άσοι'' στο σύνολο των 20 μέχρι στιγμής μεταξύ τους παιχνιδιών, δηλαδή οι γηπεδούχοι φτάνουν στην επικράτηση σε ποσοστό 75%!

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως οι μοναδικές νίκες φιλοξενούμενων τόσο στην Τρίπολη όσο και στη Νέα Σμύρνη έχουν σημειωθεί εντός του 2009, στις 26/4/2009 (3-4) & 19/9/2009 (1-3) αντίστοιχα!

Δεν υπάρχουν σχόλια