Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπακασέτας για τις αποδοκιμασίες: «Κανείς δεν θα μου επιβάλλει το μέλλον μου»

Ο Τάσος Μπακασέτας τα... άκουσε από τους φίλους του Πανιωνίου, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη. Προφανώς, οι οπαδοί του Ιστορικ...

Ο Τάσος Μπακασέτας τα... άκουσε από τους φίλους του Πανιωνίου, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη.

Προφανώς, οι οπαδοί του Ιστορικού δεν έχουν ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να φύγει από τη Νέα Σμύρνη.

Ο παίκτης, με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, ανέλυσε από την δική του πλευρά το στόρι της μεταγραφής του στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2016:

«Σας ευχαριστώ που με ρωτήσατε για το αν περίμενα αυτή τη συμπεριφορά από τους οπαδούς του Πανιωνίου γιατί μου δίνετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσω κάτι: εγώ δεν θα δεχθώ από κανένα να μου επιβάλλει το μέλλον μου. Το 2016 είχα μιλήσει με τον Πανιώνιο και έκανα σαφές ότι θέλω να πάω στην ΑΕΚ, ειπώθηκαν πάρα πολλά για αυτό, αλλά εγώ έβλεπα το μέλλον μου μόνο στην ΑΕΚ.

Δεν μίλησα οπαδικά, κάποιοι είχαν διαφορετική άποψη, έγινε όλο αυτό στα Πλέι Οφ και έμεινα τελικά εκτός ομάδας, δημιουργήθηκε ντόρος και ακούστηκαν άσχημοι χαρακτηρισμοί. Στις 28 Ιουνίου που έκλεισα στην ΑΕΚ ο Πανιώνιος πήρε καλά λεφτά, 300.000 ευρώ, για έναν ποδοσφαιριστή που το συμβόλαιό του έληγε σε έξι μήνες. Για εμένα, ο Πανιώνιος θα είναι πάντα μια από τις ομαδες στις οποίες έχω αγωνιστεί, δεν θα πω ότι δεν περίμενα αυτή την αντιμετώπιση απόψε, ωστόσο θα πω ξανά ότι δεν θα μου επιβάλλει κανένας το μέλλον μου, ούτε η οικογένειά μου δεν είχε λόγο στην επιθυμία μου εκείνη», είπε αναλυτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια