Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σακελλαρίου: «Θα τα δίνουμε όλα...»

Το blog του Βαγγέλη Σακελλαρίου στον ΕΣΑΚΕ: Ο Πανιώνιος είναι εδώ, έτοιμος για το τζάμπολ της Α1. Όλοι γνωρίζουμε πως από αύριο το μόν...

Το blog του Βαγγέλη Σακελλαρίου στον ΕΣΑΚΕ:

Ο Πανιώνιος είναι εδώ, έτοιμος για το τζάμπολ της Α1. Όλοι γνωρίζουμε πως από αύριο το μόνο που θα μετρά είναι το αποτέλεσμα, αλλά κι όλοι γνωρίζετε ότι για να φτάσουμε ως εδώ έπρεπε να γίνουν πάρα πολλά, από πάρα πολλούς. Ανεξάρτητα από τη θέση που θα καταλάβει στο τέλος της χρονιάς ο "Ιστορικός", έχει ήδη κατακτήσει τον τίτλο της πιο… σκληρής ομάδας, της ομάδας που ο κόσμος της οδήγησε εκεί που ανήκει κι αυτό κανείς δεν μπορεί να μας το στερήσει.

Δεν θα είναι εύκολη η σεζόν, δεν υπήρχε χρόνος ούτε για κανονική προετοιμασία, ούτε για να διαμορφωθεί το ρόστερ που θα θέλαμε, αλλά από σήμερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Κουβαλάμε την αγάπη του κόσμου, κουβαλάμε την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε για να δει την ομάδα να αγωνίζεται στην Α1, οπότε οφείλουμε να φανούμε αντάξιοι.

Σε κανέναν αγώνα δεν θα είμαστε το φαβορί, αλλά δεν υπάρχει αγώνας που δεν θα παλέψουμε. Σκοπός μας είναι να μπαίνουμε στο γήπεδο και να τα δίνουμε όλα, να καλύπτουμε κάθε σημείο του παρκέ, να ιδρώνουμε, να ματώνουμε. Θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας. Το αξίζουν.

Όσο για το παιχνίδι με τον ΓΣΛ Φάρο, είναι απλά ένα από τα 26 που θα δώσουμε. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε την ομάδα στη "μεγάλη" κατηγορία και γι' αυτό δεν βλέπουμε ποιος είναι απέναντί μας, αλλά πόσες νίκες χρειαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας. Όσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια