Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Να μειώσουμε τα αρνητικά, να πατήσουμε στα θετικά»

Το blog του Βαγγέλη Σακελλαρίου στον ΕΣΑΚΕ: Χαίρετε, Μπορεί μετά από τρεις αγώνες τα αποτελέσματα να είναι μόνο αρνητικά, όμως στην τ...

Το blog του Βαγγέλη Σακελλαρίου στον ΕΣΑΚΕ:

Χαίρετε,

Μπορεί μετά από τρεις αγώνες τα αποτελέσματα να είναι μόνο αρνητικά, όμως στην τελευταία μας εμφάνιση δείξαμε ότι έχουμε αλλάξει προς το καλύτερο. Μπορεί να μην ήταν αρκετό για να μας χαρίσει την πρώτη νίκη, όμως κι η εικόνα έχει τη δική της βαρύτητα και αξία.

Δείχνει το πάθος και την προσπάθεια.Αυτή την εβδομάδα παίζουμε σε μια έδρα, όπου έχασαν Άρης και Κολοσσός. Ο Κόροιβος είναι πολύ καλή ομάδα, έχει προετοιμαστεί καλά , παίζει στην έδρα της. Εμείς έχουμε προβλήματα τραυματισμών και δεν είμαστε το φαβορί της αναμέτρησης. Δεν συμβιβαζόμαστε όμως με την ήττα.

Δεν αλλάζει στον τρόπο που θα αντιμετωπίσουμε τους αγώνες. Θα μπούμε, θα τα δώσουμε όλα και στο τέλος θα μετρήσουμε τους πόντους για να δούμε αν μας φτάνουν. Θέλουμε , πεισμώνουμε και είμαστε υποχρεωμένοι να παλεύουμε, κάτω από αντίξοες συνθήκες, τις οποίες επιχειρούμε να καλυτερεύσουμε.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κρατήσουμε την εμφάνισή μας κόντρα στον Προμηθέα, να δούμε τι καλύτερο έκανε καθένας από μας κι όλοι μαζί σε σχέση με τα δύο πρώτα ματς και να “χτίσουμε” πάνω σε αυτή. Να μειώσουμε τα αρνητικά, να πατήσουμε πάνω στα θετικά, ώστε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.

Το πρωτάθλημα -όχι μόνο φέτος- είναι μαραθώνιος και δεν έχει σημασία σε ποια θέση βρισκόμαστε σήμερα. Σημασία έχει σε ποια θέση θα τερματίσουμε. Αυτό είναι το δόγμα μας και με αυτό θα πορευτούμε. Δεν θα τα παρατήσουμε, δεν κοιτάμε ούτε τον βαθμολογικό πίνακα, ούτε το χθες, πηγαίνουμε σε κάθε προπόνηση με τη σκέψη ότι πρέπει κάτι να κερδίζουμε κάθε φορά που μπαίνουμε στο γήπεδο.Ο Πανιώνιος είναι βαριά φανέλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια