Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το Βόλεϊ Παίδων στηρίζει την «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ»

Η «ηλιαχτίδα-Νέα Σμύρνη» είναι ένας Σύλλογος μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα που ασχολείται από το 2000 με τη στήριξη και ενίσχυση όλων των π...

Η «ηλιαχτίδα-Νέα Σμύρνη» είναι ένας Σύλλογος μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα που ασχολείται από το 2000 με τη στήριξη και ενίσχυση όλων των παιδιών (ηθικά, οικονομικά και ψυχολογικά), καθώς επίσης και του οικογενειακού περιβάλλοντός τους.

Από το 2010 λειτουργεί το Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας στη Νέα Σμύρνη, στο οποίο φιλοξενούνται δωρεάν άπορα άρρωστα παιδιά με τους γονείς τους απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, που έρχονται με σοβαρά προβλήματα υγείας για να νοσηλευτούν στα συνεργαζόμενα δημόσια νοσοκομεία των Αθηνών.

Η «ηλιαχτίδα» παρέχει επίσης ψυχολογική στήριξη στα παιδιά και τους γονείς, ενώ σε παιδιά που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το σχολείο λόγω ασθένειας παρέχει, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, κατ’ οίκον διδασκαλία. Εκτός αυτών, ένας μεγάλος αριθμός άπορων Νεοσμυρνιωτών οικογενειών με παιδιά καθώς και οικογένειες Σύρων προσφύγων που μένουν στη Ν. Σμύρνη δέχεται καθημερινά τη βοήθεια της «ηλιαχτίδας» σε τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια.

Το τμήμα volley αγοριών Πανιωνίου Γ.Σ.Σ (παίδων – παμπαίδων), στηρίζοντας το έργο της «ηλιαχτίδας», θα κοσμήσει με το σήμα της την αγωνιστική του εμφάνιση, συμβάλλοντας στην προβολή των στόχων της με τους πόντους, τα σετ και τις νίκες. Τα αγόρια της ομάδας θα αγωνίζονται πλέον και για τα παιδιά που στηρίζει η «ηλιαχτίδα», ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν να τους δώσουν χαρά.

«ηλιαχτίδα» – Νέα Σμύρνη

Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας

ΑΦΜ: 099869124 – ΔΟΥ: Νέας Σμύρνης

2ας Μαΐου 5, 17121 Ν. Σμύρνη

Τηλ.: 2109346139

Fax: 2109341101

Website: www.iliachtida.gr

E-mail: iliachtida@otenet.gr

Facebook: Ηλιαχτίδα-Νέα Σμύρνη

Twitter: Ηλιαχτίδα Νέα Σμύρνη

Δεν υπάρχουν σχόλια