Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μπήκε» ο Γούντσον, ήρθε ο ΜακΝίλι

Έτοιμος ο Γούντσον, στην Ελλάδα ο ΜακΝίλι. Ο Έιβερι Γούντσον ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στην διάθε...

Έτοιμος ο Γούντσον, στην Ελλάδα ο ΜακΝίλι.

Ο Έιβερι Γούντσον ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στην διάθεση του Βαγγέλη Ζιάγκου για το ερχόμενο πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη.

Θυμίζουμε ότι ο Αμερικανός γκαρντ είχε υποστεί διάστρεμμα πρώτου βαθμού στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πατρών και έλειψε από το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Όσον αφορά τον Νταλό, ο οποίος επίσης έχει πρόβλημα τραυματισμού από την περασμένη Τρίτη (25/10), συνεχίζει καθημερινά το πρόγραμμα της θεραπείας του, ώστε να επανέλθει όσο το δυνατόν πιο άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ήρθε ο ΜακΝίλι

Από εκεί και πέρα, ο ΜακΝίλι βρίσκεται πλέον στην χώρα μας, ώστε να ενταχθεί σιτς προπονήσεις της ομάδας και να ντυθεί στα κυανέρυθρα.

Τόσο ο 25χρονος γκαρντ, όσο και ο 27χρονος σέντερ Γκόντφρεϊ, αναμένεται να άμεσα να γίνουν και επίσημα παίκτες του Πανιωνίου.

Πέρυσι ο ΜακΝίλι είχε 16 πόντους και 4.3 ασίστ ανά ματς στο πρωτάθλημα της Αυστρίας.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια