Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παπαδόπουλος: «Ο Πανιώνιος κάτι περισσότερο από σπίτι μου»

Την αγάπη του για τον Πανιώνιο ανέφερε ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος με τις αποκρούσεις του ήταν ο βασικός λόγος που ο Ιστορικός δεν σκ...

Την αγάπη του για τον Πανιώνιο ανέφερε ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος με τις αποκρούσεις του ήταν ο βασικός λόγος που ο Ιστορικός δεν σκόραρε και κατάφερε η Λαμία να κερδίσει.

«Για εμάς ήταν πολύ μεγάλη νίκη γιατί μας δίνει τους τρεις βαθμούς που τόσο είχαμε ανάγκη, πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο μας. Ο Πανιώνιος είναι κάτι περισσότερο από το σπίτι μου αλλά τώρα ανήκω στη Λαμία, τον Πανιώνιο τον έχω μέσα στην καρδιά μου και δεν τον κλείνω ποτέ. Ο Πανιώνιος είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ήταν πολύ δύσκολο για εμάς, ο Πανιώνιος άξιζε κάτι παραπάνω από την ήττα, για εμάς είναι πολύ μεγάλη η νίκη και μεγάλη και η βαθμολογική ανάσα», είπε αρχικά στην κάμερα της Nova.

«Γενικά είναι πολύ ωραίο συναίσθημα, είχαμε τη στήριξη των φιλάθλων μας και στο Περιστέρι και τους αξίζει συγχαρητήρια και γι’ αυτό. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες γιατί δεν έγινε το παραμικρό στις κερκίδες. Όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν χάσει βαθμούς, δεν ξέρω αν έχει πέσει το επίπεδό τους αλλά αυτό είναι πολύ ωραίο για το πρωτάθλημά μας, ο καθένας μπορεί να χτυπήσει τον οποιοδήποτε και γενικά είναι πολύ όμορφο να γίνονται ανατροπές και τα φαβορί να χάνουν».

Μετά ανέφερε πως «ο Πανιώνιος δεν είναι μόνο τα τελευταία χρόνια στις μεγάλες ομάδες, είναι γενικά μεγάλη ομάδα».

Για την εμφάνισή του, καθώς παλαιότερα σε ένα ματς είχε αποκρούσει δύο πέναλτι σχολίασε ότι «το σημερινό ήταν δυσκολότερο, το πέναλτι είναι και θέμα τύχης, θεωρώ ότι αυτή η εμφάνιση ήταν μέσα στο τοπ τρία και μακάρι να συνεχίσω έτσι».

Κλείνοντας ανέφερε πως «Ο Πανιώνιος είναι πολύ δύσκολη ομάδα, τα τελευταία τρία χρόνια έχει ανέβει επίπεδο, τα δύο πρώτα χρόνια παλεύαμε για τη σωτηρία μας, τον τρίτο βγήκαμε Ευρώπη και χαίρομαι πάρα πολύ γιατί είναι κάτι περισσότερο απ’ το σπίτι μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια