Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Δεν χάσαμε, αλλά κερδίσαμε...

Βήμα Λαού Μια ήττα που ισοδυναμεί με ΝΙΚΗ. Εξήντα χρόνια παρακολουθώ ποδόσφαιρο και τον Πανιώνιο. Το έργο αυτό δυστυχώς το έχω δεί π...

Βήμα Λαού

Μια ήττα που ισοδυναμεί με ΝΙΚΗ.

Εξήντα χρόνια παρακολουθώ ποδόσφαιρο και τον Πανιώνιο. Το έργο αυτό δυστυχώς το έχω δεί πολλές φορές. Οταν οι δήθεν μεγάλες ομάδες μιλάνε για εξυγίανση εννοούν να ευνοούνται αυτές και νa αδικούνται οι άλλες.

Τι να πείς για το παιχνίδι, τον Ευαγγέλου και την επόπτρια. Κατ αρχάς η επιλογή τους για να διευθύνουν τον αγώνα είναι ακρως περίεργη. Μετα το γκόλ του Πανιωνίου ο Ευαγγέλου και η επόπτρια εβλεπαν μόνο Ολυμπιακό. Από ανύπαρκτο φάουλ προήλθε το γκόλ της ισοφάρισης. Εκλεισαν τον Πανιώνιο με συνεχή ανύπαρκτα φάουλ και άφηναν οφ σαιντ υπέρ του Ολυμπιακού.

Στο τέλος ο Ευαγγέλου τρόμαξε και πήρε το παιχνίδι επάνω του με ανύπαρκτο πέναλτι σε βάρος του Πανιωνίου και μη καταλογισμός πέναλτι υπέρ του Πανιωνίου. Το πέναλτι αυτό πιστεύω ότι θα το έδινε κι ο Σάββας Θεοδωρίδης, καρατιά βγαλμένη από το καράτε κίντ. Όσο για τον Φορτούνη θέλω να πώ ότι θα παραμείνει ένας μέτριος. Κρίμα γιατί εκπροσωπεί και το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για μένα δεν χάσαμε, αλλά κερδίσαμε, Η ήττα αυτή είναι καλύτερη από νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε την συγκέντρωσή μας εξ αιτίας του εκνευρισμού των παικτών μας που προκάλεσαν τα σφυρίγματα και οι υποδείξεις διαιτητή και επόπτριας. Επιστημονικός "σφαγιασμός".

Δεν πειράζει εμείς γι αυτό είμαστε Πανιώνιοι αγαπητοί Ολυμπιακοί. Γιατί δεν γουστάρουμε πέτσινες νίκες. Δεν μας διώρισε κανείς Πανιώνιους αλλά επιλέξαμε μία ομάδα που παλεύει μόνο αγωνιστικά να κερδίσει. Αν αντέχετε επιλέξτε κι εσείς μια ομάδα σαν τον Πανιώνιο για να καταλάβετε τι εστί αθλητισμός και όχι έτσιθελισμός.

ΨΗΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ, ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ

Αναγνώστης: Χ. Κυργιος

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια