Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λεμονής: «Εξαιρετική ομάδα ο Πανιώνιος»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ιστορικό, μιλώντας με τα καλύτ...

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ιστορικό, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους κυανέρυθρους.

«Δεν μπορούμε να τον κρίνουμε από το ματς με τη Λαμία αλλά θα τον κρίνουμε συνολικά, την τελευταία διετία. Πέρυσι, ο πιο σοβαρός αντίπαλος του Ολυμπιακού, ήταν ο Πανιώνιος.

Πλέον δεν λογίζεται σαν μια ομάδα όπως την είχαμε πριν από κάποια χρόνια, πολύ δικαιωματικά κάθε χρόνο λέει ότι χτυπάει πεντάδα οπότε καταλαβαίνετε το βαθμό δυσκολίας. Είναι μία εξαιρετική ομάδα», τόνισε ο Λεμονής και αναφερόμενος στο ποιο θα είναι το σημείο που θα κρίνει αυτό το ματς είπε: «Αυτά τα σχεδιάζουμε, τα συζητάμε, αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες είναι ότι για να κερδίσουν θα πρέπει να προσπαθήσουν πάρα πολύ και να παίξουν με τον τρόπο που θέλουμε εμείς. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που δικαιούται να μιλάει για νίκη με οποιοδήποτε αντίπαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια