Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παπαγεωργίου: «Ένα διαιτητικό λάθος μας στέρησε την ισοπαλία»

Στο διαιτητικό λάθος (το πέναλτι στο 86') με το οποίο ο Πανιώνιος γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Θανάσης Παπαγεωργίου....

Στο διαιτητικό λάθος (το πέναλτι στο 86') με το οποίο ο Πανιώνιος γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Θανάσης Παπαγεωργίου.

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του Ιστορικού στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι: "Στην αρχή μπήκαμε δυνατά και πετύχαμε γκολ. Μετά αντέδρασε γρήγορα ο Ολυμπιακός και πέτυχε τρία τέρματα. Στο δεύτερο μέρος βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και δείξαμε ότι θέλαμε να ισοφαρίσουμε. Ωστόσο, κατά την άποψη μου, ένα διαιτητικό λάθος στέρησε από την ομάδα μας τον βαθμό της ισοπαλίας".

Για τα λάθη της ομάδας μετά το 1-0: "Το γκολ του Ολυμπιακού για την ισοφάριση ήρθε από ένα στημένο. Θέλαμε να προσέξουμε αυτές τις φάσεις γιατί έχει ψηλά παιδιά ο Ολυμπιακός. Δεν θεωρώ ότι κάναμε πολλά λάθη, αλλά δυστυχώς δεχτήκαμε τα γκολ".

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: "Είπαμε να τους πιέσουμε πιο ψηλά και με ένα γκολ ξέραμε ότι θα τους αγχώσουμε. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και το καταφέραμε. Στο 3-3 είχαμε τον έλεγχο του αγώνα".

Για το πως έζησε το πέναλτι και το 3-4: "Την ώρα της φάσης θεωρήσαμε ότι αδικηθηκαμε και ήταν λογικό να χάσουμε λίγο τον έλεγχο. Και πάλι όμως προσπαθήσαμε έως το τέλος να αντιδράσουμε ξανά".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια