Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με... δόσεις οι Πάνθηρες στην εξέδρα!

Ο κόσμος του Πανιωνίου, παρά την σχετική απαγόρευση που υπήρχε, βρέθηκαν δυναμικά στο γήπεδο της Λαμίας. Περισσότεροι από 200 οπαδοί ...

Ο κόσμος του Πανιωνίου, παρά την σχετική απαγόρευση που υπήρχε, βρέθηκαν δυναμικά στο γήπεδο της Λαμίας.

Περισσότεροι από 200 οπαδοί του Ιστορικού έκαναν για μία ακόμα φορά χιλιόμετρα για την αγαπημένη τους ομάδα, όμως η αλήθεια είναι πως ταλαιπωρήθηκαν αρκετά. 

Ο λόγος; Η αστυνομία αποφάσισε να βάλει τους κυανέρυθρους οπαδούς στην εξέδρα του ΔΑΚ Λαμίας μετά την έναρξη του αγώνα και μάλιστα με... δόσεις! 

Πιο συγκεκριμένα, οι Πάνθηρες έμπαιναν ανά τρείς ή τέσσερις στην εξέδρα με αστυνομικούς μαζί τους και μάλιστα μέχρι και το 45ο λεπτό συνεχιζόταν η είσοδος των οπαδών στην εξέδρα. Δηλαδή με λίγα λόγια κάποιοι έκαναν τόσα χιλιόμετρα και παρακολούθησαν μόνο ένα ημίχρονο και κάποιοι άλλοι λίγο περισσότερο. Φοβερά πράγματα!

Αυτό έγινε, επειδή ο κόσμος του Πανιωνίου έμπαινε από την κεντρική είσοδο του ΔΑΚ και έπρεπε να περάσουν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων για να φτάσουν στο πέταλο, όπου φιλοξενήθηκαν.

Επίσης χρειαζόταν ΑΜΚΑ για τα εισιτήρια και το σύστημα έβγαζε εισιτήριο ανά τρία λεπτά, κάτι που φυσικά έφερε και μεγάλη καθυστέρηση! 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου είχαν φτάσει αρκετά λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα έξω από το γήπεδο, όμως πήραν τις θέσεις τους στην εξέδρα πολύ-πολύ αργότερα!!!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια