Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εμπρός Ιστορικέ...

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση στη Σούπερ Λιγκ, με τον Ιστορικό να υποδέχεται απόψε (14/10, 20:30) τον Ολυμπιακό, στην πιο ενδιαφέρουσα...

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση στη Σούπερ Λιγκ, με τον Ιστορικό να υποδέχεται απόψε (14/10, 20:30) τον Ολυμπιακό, στην πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής. 

Έτοιμοι για το αποψινό ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ είναι άπαντες στον Πανιώνιο. Ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι παίκτες του γνωρίζουν την δυσκολία της αναμέτρησης, όμως υπάρχει αισιοδοξία πως αν η ομάδα πιάσει καλή απόδοση, τότε μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ιστορικός προέρχεται από την ήττα στην Λαμία, με τον τεχνικό της ομάδας να περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να συνεχίσουν να αγωνίζονται στον ίδιο καλό ρυθμό και φυσικά να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν, κάτι που δεν έγινε στο ματς της Λαμίας.

Εκτός "μάχης" έχει τεθεί ο τραυματίας Σαββίδης και ο τιμωρημένος Γκιοατά. Αντίθετα, οι Οικονόμου-Μπαντής επανέρχονται στην αποστολή και ο πρώτος αναμένεται να ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα.

Η πιθανότερη ενδεκάδα είναι η εξής: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούντ, Σπιριντόνοβιτς, Λάμπρου (ή Μασούρας), Γεσίλ.

Αναλυτικά η αποστολή: Κότνικ, Μπαντής, Μπανανά, Οικονόμου, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ταπόκο, Ντουρμισάι, Μασούρας, Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς, Πινιώτης, Σιώπης, Σταυρόπουλος, Μασούντ, Κάργας, Γεσίλ.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα που αναμένεται να παρατάξει ο Λεμονής για τον Ολυμπιακό, αυτό είναι το εξής: Προτό, Φιγκέιρας, Νικολάου, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Οφόε, Φορτούνης, Πάρντο, Σεμπά, Ανσαριφάρντ.

Στο γήπεδο από νωρίς...

Το γήπεδο της Νέας Σμύρνης αναμένεται να έχει πολύ κόσμο στο αποψινό παιχνίδι, γι' αυτό καλό είναι ο κόσμος του Πανιωνίου να προμηθευτεί από νωρίς το εισιτήριο του και να πάρει την θέση του στις εξέδρες όσο νωρίτερα γίνεται. Είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν μεγάλες ουρές στα εκδοτήρια και είναι κρίμα κάποιοι να χάσουν τα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Σήμερα, Σάββατο (14/10) από τις 10:00 το πρωί λειτουργούν τα εκδοτήρια του Αγ. Ανδρέα και της οδού Σοφούλη και θα παραμείνουν ανοιχτά έως το ημίχρονο της αναμέτρησης. Οι τιμές: Θύρα 2: ΚΑΝΟΝΙΚΟ: 15€ ΠΑΙΔΙΚΟ: 10€. Θύρες4-7: ΚΑΝΟΝΙΚΟ: 25€ ΠΑΙΔΙΚΟ: 10€. Θύρες5-6ΑΓ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ: 35€ ΠΑΙΔΙΚΟ: 15€. VIPB: 75€.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια