Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προς αποχώρηση ο Στέιντλ

Ο Κλιντ Στέιντλ έως τώρα δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Αυστραλός αθλητής, αν και ήρθε με εξαιρετικές σ...

Ο Κλιντ Στέιντλ έως τώρα δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Αυστραλός αθλητής, αν και ήρθε με εξαιρετικές συστάσεις στην ομάδα, μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να πείσει και το πιο πιθανό είναι σύντομα να αποτελέσει παρελθόν.

Στον Πανιώνιο βλέπουν πως ο παίκτης δεν έχει προσαρμοστεί, δεν έχει μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα και έτσι όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ εξετάζουν ήδη άλλες περιπτώσεις παικτών για την θέση "3", με τις πληροφορίες να θέλουν τον Κρις ΜακΝίλι να αποτελεί έναν εκ των υποψηφίων.

Ο ΜακΝίλι είναι 25 ετών, έχει ύψος 1.94 και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην αυστριακή Ομπερβαρτ, όπου προπονητής ήταν ο Κρις Χουγκάζ. Πέρυσι είχε 16 πόντους και 4.3 ασίστ ανά ματς στο πρωτάθλημα της Αυστρίας.

Θυμίζουμε επίσης πως ήδη βρίσκεται στην Αθήνα ο Αμερικάνος πάουερ-φόργουορντ, Κάλβιν Γκόντφρεϊ, ο οποίος προορίζεται για να πάρει την θέση του Τόνι Γουντς.

Δεν υπάρχουν σχόλια