Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θλάση ο Γεσίλ, επέμβαση για Σιώπη

Δύο προβλήματα άφησε στον Πανιώνιο το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Σαμέντ Γεσίλ αποχώρησε στο 34ο λεπτό του αγώνα της Νέας Σμύρνης  και οι...

Δύο προβλήματα άφησε στον Πανιώνιο το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Σαμέντ Γεσίλ αποχώρησε στο 34ο λεπτό του αγώνα της Νέας Σμύρνης  και οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και θα ξεκινήσει θεραπεία. Ο ακριβής χρόνος της επανόδου του επανόδου του στις υποχρεώσεις της ομάδας, θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Όσον αφορά τον Μανώλη Σιώπη διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κάταγμα στο ρινικό οστό και θα πρέπει να υποβληθεί σε εγχείριση. Το χειρουργείο θα πραγματοποιηθεί μετά το ματς με τον Ατρόμητο την ερχόμενη αγωνιστική, με την ενημέρωση του Πανιωνίου να αναφέρει πως ο Έλληνας χαφ θα συνεχίσει να λαμβάνει κανονικά μέρος στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Το σχετικό Δελίου Τύπου: 

Ο Μανώλης Σιώπης, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, υποβλήθηκε την Δευτέρα σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του. Όπως διαπιστώθηκε, έχει υποστεί κάταγμα στο ρινικό οστό και θα πρέπει να υποβληθεί σε εγχείριση.

Η σχετική επέμβαση θα πραγματοποιηθεί στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας, κ. Χρήστο Δάρα, μετά το παιχνίδι της προσεχούς αγωνιστικής με τον Ατρόμητο. Ο διεθνής μέσος στο μεταξύ, θα λαμβάνει κανονικά μέρος στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Σε ιατρικές εξετάσεις υποβλήθηκε και ο Σαμέντ Γεσίλ, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Γερμανός διεθνής επιθετικός, έχει θλάση 12 χιλιοστών στον οπίσθιο μηριαίο και θα ξεκινήσει θεραπεία. Μάλιστα την Τρίτη θα του γίνει από τον γιατρό κ. Χρήστο Δάρα, ένεση με πλασματοκύτταρα στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου. Ο χρόνος επανόδου του στις υποχρεώσεις της ομάδας, θα επανεκτιμηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια