Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλικό με Ολυμπιακό Λευκωσίας στη Νέα Σμύρνη

Μπορεί να υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο, λόγω εθνικών ομάδων, όμως στον Πανιώνιο φρόντισαν να κλείσουν φιλικ...

Μπορεί να υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο, λόγω εθνικών ομάδων, όμως στον Πανιώνιο φρόντισαν να κλείσουν φιλική αναμέτρηση, ώστε η ομάδα να μείνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Πιο συγκεκριμένα, οι κυανέρθροι θα υποδεχτούν την ομάδα του Ολυμπιακού Λευκωσίας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου (18:00) και τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές οι τιμές των εισιτηρίων.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 18:00 στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. Τις επόμενες ημέρες θα γνωστοποιηθούν οι τιμές των εισιτηρίων.

Στο μεταξύ, οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Λαμία, έκαναν χαλάρωμα, ενώ το πρόγραμμα των προπονήσεων θα συνεχιστεί από την Πέμπτη, καθώς την Τετάρτη η τεχνική ηγεσία έχει χορηγήσει ρεπό.

Από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι διεθνείς Αστράς, Λάμπρου, Ντουρμισάι, Χατζησαφί και Μπανανά, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες".

Δεν υπάρχουν σχόλια