Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Να πανηγυρίσουμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα...»

Συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr παραχώρησε ο Γιώργος Μπιτσικώκος. Στον αέρα του Panionianea Radio φιλοξενήθηκ...

Συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr παραχώρησε ο Γιώργος Μπιτσικώκος.

Στον αέρα του Panionianea Radio φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Πανιώνιος, ο οποίος μίλησε -μεταξύ άλλων- για το ερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ και την προπώληση των εισιτηρίων.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη νίκη του Ιστορικού επί του Άρη για το Κύπελλο, για το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των κυανέρυθρων, ενώ εξέφρασε την απόψη του τόσο για την πορεία της ομάδας όσο και για το φετινό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Μπιτσικώκου στο Panionianea Radio: 

-Πως πάει η προπώληση για τον αγώνα με την ΑΕΚ; Τα μηνύματα και η ανυπομονησία του κόσμου είναι μεγάλη...

"Ακριβώς όπως είναι και τα μηνύματα που παίρνετε είναι και η κατάσταση. Υπάρχει εξαιρετική κίνηση στα εισιτήρια. Ελπίζω και εύχομαι να δούμε μια εικόνα στο γήπεδο από τα παλιά. Την εικόνα που έχουμε συνηθίσει στα μεγάλα παιχνίδια. Ελπίζω να ζήσουμε για μια ακόμα φορά ανεπανάληπτες στιγμές την Κυριακή. Καλό θα είναι όσος περισσότερος κόσμος μπορεί να πάρει από νωρίτερα το εισιτήριό του. Άλλωστε βοηθάει και η παρέλαση που θα βγει πολύς κόσμος στη Νέα Σμύρνη. Ώστε να μην υπάρξουν φαινόμενα συνωστισμού και ταλαιπωρίας την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια".

-Δυστυχώς όμως πολλές φορές την ημέρα του αγώνα γίνεται χαμός στα εκδοτήρια…

"Σίγουρα και εγώ δεν περιμένω την ημέρα του αγώνα να έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια. Μακάρι να γινόταν αυτό. Απλά καλό θα είναι να προνοούμε αφού υπάρχει η προπώληση όλη την εβδομάδα".

-Πώς είναι το κλίμα μετά το διπλό στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε;

"Όπως καταλαβαίνετε και εσείς το κλίμα είναι καταπληκτικό στις τάξεις της ομάδας. Βέβαια το κλίμα είναι πολύ καλό έτσι και αλλιώς στον Πανιώνιο αλλά οι επιτυχίες βοηθούν να γίνει ακόμα καλύτερη η κατάσταση. Το χαιρόμαστε όλοι μας και το απολαμβάνουμε".

-Η κλήρωση ήταν αρκετά δύσκολη, όσον αφορά τις ομάδες της Football League που έτυχαν στο Πανιώνιο...

"Ο Άρης ήταν ένας αντίπαλος που έχει καλές μονάδες και λογίζεται ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στη Superleague. Επίσης ο Παναιγιάλειος που τον έχουμε στον όμιλό μας, θεωρείτε φέτος μια δυνατή ομάδα της Football League με πιθανότητα να παλέψει να μπει «σφήνα» στις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο. Δηλαδή δεν είχαμε εύκολη κλήρωση και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας".

-Η εικόνα της ομάδας στη Θεσσαλονίκη ήταν ιδιαίτερα καλή, παρά τον τραγικό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου...

"Ακριβώς έτσι είναι. Η ομάδα και παραγωγή φάσεων είχε και αγωνιστικά έχει βρει ένα ρυθμό. Μακάρι να συνεχιστεί και τη Κυριακή για να πανηγυρίσουμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα".

-Θέλω να μας πεις την άποψη σου για το φετινό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και τη πορεία της ομάδας ως τώρα...

"Ναι πραγματικά φέτος είναι διαφορετικό το πρωτάθλημα από ότι το είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Όχι για εμάς πάντως που είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να παίρνουμε καλά αποτελέσματα και είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζει η ομάδα και είναι τόσο ανταγωνιστική και έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ο Πανιώνιος ως υπολογίσιμη δύναμη. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως ο Πανιώνιος συνεχίζει να παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα είχε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι χωρίς καθόλου ξεκούραση. Κάτι που ήταν πρωτόγνωρο και για τους παίκτες. Το ευτύχημα για εμάς είναι ότι έχουμε ένα εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο. Και με τον κο Γρηγορίου και με τον κο Γεωργιάδη (γυμναστή και βοηθό του coach). Ουσιαστικά η ομάδα φέτος έχει καταφέρει να κάνει 2 προετοιμασίες. Μία για την Ευρώπη και μία για το πρωτάθλημα. Σίγουρα αυτό πιστώνεται στο προπονητικό τιμ".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια