Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άρεσαν οι μικροί και ο Κάργας...

Ο Γιώργος Καρμίρης γράφει για την εικόνα του Πανιωνίου στο φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, τι μας άρεσε και τι είδε ο Γρηγορί...

Ο Γιώργος Καρμίρης γράφει για την εικόνα του Πανιωνίου στο φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, τι μας άρεσε και τι είδε ο Γρηγορίου...

***Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο ουσιαστικά αγωνίστηκε με την βασική της ενδεκάδα. Οι παίκτες είχαν όρεξη, έβγαλαν διάθεση στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν αρκετές καλές στιγμές. Το θετικό είναι ότι ήρθε αυτή τη φορά το γκολ, σε σχέση με το πρόσφατο ματς της Λαμίας. Το αρνητικό είναι πως για ένα ακόμα παιχνίδι έπρεπε να χαθούν πρώτα αρκετές ευκαιρίες για να καταφέρει να σκοράρει ο Πανιώνιος.

***Στα πολύ σημαντικά του αγώνα ήταν -χωρίς αμφιβολία- η επιστροφή στην αγωνιστική δράση των Οικονόμου, Μπαντή. Ο πρώτος έλειψε πολύ καιρό, από τον τραυματισμό του στον επαναληπτικό αγώνα με την Μακάμπι (03/08) και έδειξε πως πλέον έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και έχει επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς. Το ίδιο και ο Μπαντής, ο οποίος ήταν εκτός "δράσης" για περίπου ένα μήνα, καθώς είχε υποστεί ρήξη μηνίσκου. Αμφότεροι χρειάζονται λίγο χρόνο -φυσικά- για να φτάσουν το 100%.

***Από τους παίκτες που είδαμε στο ματς με τον σύλλογο της Λευκωσίας ξεχώρισε για την συνολική του εμφάνιση ο Γιάννης Κάργας. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός έδειξε σταθερότητα, είχε σωστές τοποθετήσεις και έστειλε μήνυμα... ετοιμότητας στον Μιχάλη Γρηγορίου. Στους παίκτες που ξεχώρισαν συγκαταλέγονται επίσης και οι Σιώπης, Μασούρας, Σαραμαντάς, Μασούντ (πιο αναλυτικά παρακάτω για τον Ιρανό).

***Ιδιαίτερα καλή εικόνα είχαν και οι μικροί, που πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο. Γλυνός και Βουκελάτος ήταν ορεξάτοι στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ και ο Οικονομίδης (επιτελικός μέσος) πήρε προσπάθειες, έκανε δύο καλά σουτ και γενικότερα άφησε καλές εντυπώσεις. Επίσης, είδαμε τον Πλέγα να αγωνίζεται με επιτυχία στον χώρο της μεσαίας γραμμής και τον Σταυρόπουλο στην "καρδιά" της άμυνας.

***Ο Μιχάλης Γρηγορίου ήθελε να δει διάθεση και επιθετικότητα από τους παίκτες του, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο που έπαιξαν οι θεωρτηικά βασικοί και σε γενικές γραμμές είδε αυτά που ήθελε και περίμενε.

***Για τέλος άφησα τον Μασούντ. Ο Ιρανός ήταν ορεξάτος ξανά, όπως και στα δύο τελευταία παιχνίδια, ήταν απλός στο παιχνίδι του, προσπάθησε να περάσει τις γνωστές του εκπληκτικές κάθετες πάσες και είχε μία ηρεμία στο παιχνίδι του. Αυτός ο Μασούντ, χωρίς τις υπερβολές και τα υπερβολικά νεύρα, είναι απαραίτητος για τον Πανιώνιο και δίνει το κάτι παραπάνω όχι μόνο στην ομάδα, αλλά και σε όλη την Σούπερ Λιγκ!

Δεν υπάρχουν σχόλια