Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άλωσε την Τρίπολη!

Επιστροφή στις νίκες για τον Ιστορικό (0-1) με μεγάλο "διπλό" στην Τρίπολη. Σκόρερ ο Μασούντ στο 47ο λεπτό. Με τους τρεις βα...

Επιστροφή στις νίκες για τον Ιστορικό (0-1) με μεγάλο "διπλό" στην Τρίπολη. Σκόρερ ο Μασούντ στο 47ο λεπτό.

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από την Αρκαδία ο Πανιώνιος, καθώς με τέρμα του Ιρανού "μαέστρου" επικράτησε 1-0 του γηπεδούχου Αστέρα και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δύο αγώνες.

Η ομάδα του Γρηγορίου δεν ήταν καλή στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα, όμως στη συνέχεια βελτιώθηκε, πήρε τα ηνία του ματς και τελικά κατάφερε να φτάσει στο "τρίποντο.

Εντυπωσιακή η παρουσία του κόσμου του Ιστορικού στην Τρίπολη, καθώς περίπου 350 φίλαθλοι του συλλόγου έδωσαν βροντερό "παρών" και στήριξαν σημαντικά τους κυανέρυθρους!

To παιχνίδι

Στα πρώτα 10 λεπτά το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να δείχνουν επιθετικές διαθέσεις.

Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερα λεπτά την κατοχή της μπάλας, με τους παίκτες του Γρηγορίου να προσπαθούν να βγουν στην επίθεση -κυρίως- από τα πλάγια.

Από το 11' ο Αστέρας ανέβασε ρυθμούς και με σέντρες ή κόρνερ απείλησε με κεφαλιές του Μανιά. Ευτυχώς για τους κυανέρυθρους η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι παίκτες του Γρηγορίου πήγαιναν δεύτεροι στις περισσότερες μονομαχίες, με αποτέλεσμα οι
γηπεδούχοι να κλέβουν εύκολα την μπάλα.

Μετά από πίεση του Αστέρα, ο Πανιώνιος στο 30' δημιούηρησε και έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία. Ο Μασούντ έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Γεσίλ και πέρασε πολύ λίγο άουτ.

Δύο λεπτά μετά η ομάδα της Αρκαδίας “απάντησε” και έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο Μανιάς πέταξε την μπάλα στο κενό χώρο, ο Μαντίντα έτρεξε, βγήκε σε θέση τετ α τετ μέσα και δεξιά από την περιοχή, όμως ο Κότνικ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το δυνατό σουτ του παίκτη του Αστέρα.

Στο 41' η ομάδα του Γρηγορίου βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση, ο Μασούντ έδωσε με το κεφάλι στον Λάμπρου αριστερά, αυτός έκανε την ατομική ενέργεια και το σουτ, με την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία των γηπεδούχων.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ιστορικό. Στο 47' οι κυανέρυθροι βγήκαν πανέμορφα στην επίθεση, η μπάλα άλλαξε πολλά πόδια, με τον Σπιριντόνοβιτς να βγάζει την τελική πάσα στον Μασούντ, ο οποίος με πλασέ στη κίνηση νίκησε τον Αθανασιάδη για το 0-1 του Πανιωνίου!

Στο 60' ξανά η ομάδα του Γρηγορίου βγήκε σωστά και γρήγορα στην επίθεση, ο Γεσίλ πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε το δυνατό σουτ, με την μπάλα όμως να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αστέρα.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κόρμπος δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Οι παίκτες του Γρηγορίου έλεγχαν το παιχνίδι και με αντεπιθέσεις, από τα πλάγια, με τους Σπιριντόνοβιτς και Μασούρα (μπήκε στην θέση του Λάμπρου) προσπαθούσαν να “χτυπήσουν” ξανά!

Στο 67' το σουτ του Σπιριντόνοβιτς πέρασε άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Γεσίλ μέσα από την περιοχη έκανε ένα αδύναμο σουτ, με τον Αθανασιάδη να μπλοκάρει.

Δέκα λεπτά αργότερα, ύστερα από λάθος του Σιώπη, ο Τόνσο πήρε την μπάλα έκανε και το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κότνικ.

Στο 85' από το πουθενά ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο Μασούντ χωρίς λόγο κράτησε και έχασε την μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, οι γηπεδούχοι βρήκαν χώρο, έκαναν και τελική ενέργεια με τον Δουβίκα μέσα από την περιοχή, όμως ο φοβερός Κότνικ έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του επιθετικού των γηπεδούχων!

Στο 92' ο Σκουλάς είδε φάουλ υπέρ του Αστέρα πολύ λίγο έξω από την περιοχή του Πανιωνίου. Ο Τσιλιανίδης το εκτέλεσε απευθείας, με τον Κότνικ ξανά να λέει "όχι", κρατώντας το "μηδέν" στην εστία του.

Το 0-1 έμεινε έως το φινάλε και ομάδα - κόσμος πανηγύρισαν το σημαντικό "διπλό".

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Γιαννούλης, Μουνάφο, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Μαντιντά (50' Τόνσο), Ισνάλντο (74' Γκοντό), Μανιάς (51' Δουβίκας)

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σιώπης,Λάμπρου (46' Μασούρας), Μασούντ, Σπιριντόνοβιτς (λ.τρ. Παπαγεωργίου), Γεσίλ (69' Ντουρμισάι)

Διαιτητής: Εμμανουήλ Σκουλάς. Α’ βοηθός: Κωνσταντίνος Κωνστάντιος. Β’ βοηθός: Αντώνης Πυλαρινός. 4ος: Γεώργιος Μαρκαντωνάτος.

Γκολ: 47' Μασούντ

Κίτρινες κάρτες: Μασούντ, Τριανταφυλλόπουλος, Σιώπης, Τσιλιανίδης, Τσουκαλάς, Γκοντό, Παπαγεωργίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια