Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αλευρογιάννης: «Nα αγκαλιάσουμε όλοι την ομάδα»

Ο μπασκετικός Πανιώνιος παρουσιάστηκε και επίσημα και ο Σταύρος Αλευρογιάννης μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr για την φετινή δύσκ...

Ο μπασκετικός Πανιώνιος παρουσιάστηκε και επίσημα και ο Σταύρος Αλευρογιάννης μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr για την φετινή δύσκολη σεζόν της ομάδας στην Α1.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ αναφέρθηκε στο ρόστερ της ομάδας, στις δυσκολίες με τις οποίες "χτίστηκε" ο Ιστορικός, αλλά και για τα μειονεκτήματα που υπάρχουν στην αρχή της σεζόν.

Επίσης, απάντησε για το αν έχει υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιον/κάποιους για το διοικητικό κομμάτι (υπήρχαν φήμες τις τελευταίες μέρες), ενώ μίλησε και για ζήτηση που έχουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλευρογιάννης στα panionianea.gr

Για την αρχή της σεζόν: "Αρχικά να έχουμε μία καλή χρονιά όλοι μας. Εύχομαι πρώτα απ' όλα να είναι μία χρονιά γεμάτη υγεία και να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες για την ομάδα μας".

Για το ρόστερ της ομάδας και αν είναι ικανοποιημένος με τις κινήσεις που έγιναν: "Κανείς δεν θα πρέπει να ξεχνάει πως πριν από περίπου 10 μέρες ο Πανιώνιος ήταν στον αέρα και την Α ΕΣΚΑΝΑ. Πλέον συζητάμε ότι η ομάδα είναι στην Α1 και κοιτάμε να τον ξανακάνουμε σαν τον παλιό καλό Πανιώνιο. Χρειάζονται πολλά βήματα, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε από που ξεκινάμε. Είμαστε  μία ομάδα που τώρα ανέβηκε στην Α1 μετά από 2-3 χρόνια απουσίας. Έχουμε χτίσει ένα ρόστερ που θεωρώ ότι είναι αξιόλογο για την εποχή που χτίστηκε. Μην ξεχνάμε δεν είχαμε την επιλογή Ελλήνων παικτών όταν ξεκινήσαμε, γιατί πραγματικά αργήσαμε πολύ. Όλοι πρέπει να αγκαλιάσουμε όλοι την ομάδα".

Για το γεγονός πως ο Πανιώνιος ξεκινάει στα πρώτα παιχνίδια με το μειονέκτημα ότι είναι μία νέα ομάδα: "Σαν απλός φίλαθλος θα σας έλεγα ότι η ομάδα μου πάντα θέλω να νικάει. Βέβαια ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι εφικτό. Έχουμε παίκτες στο ρόστερ που βρίσκονται πολύ λίγο καιρό στην ομάδα και με το καλημέρα το Σάββατο παίζουμε στη Λάρισα εκτός έδρας, με ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Με 3 και 5 προπονήσεις δεν έχουν μπει μέσα στα συστήματα της ομάδας, χωρίς να θέλω να μπω σε τεχνικό κομμάτι, αλλά νομίζω πως όλοι θα κάνουν την μέγιστη προσπάθεια. Ένα άλλο μειονέκτημα που έχουμε είναι ότι τα δύο πρώτα ματς στο Αρτάκης θα είναι χωρίς κόσμο και αυτές οι ομάδες με γεμάτο το Αρτάκης δεν θα πέρναγαν. Χάνουμε το συν του κόσμου. Έχουμε κάποια πλάνα και στο δικό μας μυαλό για να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε αυτό το μειονέκτημα, ας κρατάμε και κάποια έκπληξη για τους φιλάθλους. Θέλω να πιστεύω ότι θα τους έχουμε κοντά μας, έστω και δίπλα από το γήπεδο. Προσδοκούμε στο καλύτερο. Εγώ βλέπω την αισιοδοξία στα μάτια των παικτών. Έχουν αντιληφθεί τον ρόλο τους, όλοι παίζουν για έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Όσο δύσκολο είναι για τους δικούς μας παίκτες τόσο δύσκολο είναι και για τους αντιπάλους και ακόμα δυσκολότερο που θα αντιμετωπίζουν μία ομάδα όπως ο Πανιώνιος που έχει τόσο βαριά φανέλα. Στον Πανιώνιο δεν παίζουν ρόλο τα πρόσωπα, είναι η αύρα του Αρτάκης και το όνομα του συλλόγου. Ο Φίλαθλος κόσμος θα πρέπει να είναι προσεκτικός φέτος, ώστε να μην βρεθούμε ξανά στην δύσκολη θέση να παίξει η ομάδα χωρίς κόσμο και με δύσκολα πρόστιμα".

Για το αν έχει υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιους για να βοηθήσουν διοικητικά: "Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο, τουλάχιστον δεν γνωρίζω εγώ κάτι. Αυτή τη στιγμή είμαστε αυτοί που ξέρετε, ο κόσμος του Πανιωνίου που έχει βοηθήσει πάρα πάρα πολύ και χωρίς αυτόν δεν θα γινόταν τίποτα στον Πανιώνιο. Είχα δηλώσει εξ αρχής πως δεν μπορούσα να σηκώσω το βάρος μόνος μου. Ελπίζουμε κάποιες εταιρίες να βοηθήσουν με τα χορηγικά πακέτα, ώστε να διαφημιστούν και αυτοί μέσω του Πανιωνίου".

Για το πως πάνε τα διαρκείας: "Πολύ καλά πάμε. Είναι αυξημένη η ζήτηση. Νομίζω πως με τους αγώνες και με την πρώτη νίκη ο κόσμος θα διψάει να δει την ομάδα".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια