Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φέρνει (και) Χέντερσον! (video)

Στον Πανιώνιο, όπως ήδη έχουμε γράψει, εκτός από το μείζον θέμα του μετοχικού κεφαλαίου, ''τρέχουν'' (και) για την ενίσχ...

Στον Πανιώνιο, όπως ήδη έχουμε γράψει, εκτός από το μείζον θέμα του μετοχικού κεφαλαίου, ''τρέχουν'' (και) για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας.

Ήδη στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ιστορικού έχει έρθει ο 23χρονος φόργουορντ Τζέιλεν Τζάκσον και ο 22χρονος πλέι μέικερ Μπράις Τζόουνς. Αμφότεροι έχουν έρθει σε συμφωνία με τους ανθρώπους του συλλόγου.

Την προσεχή Δευτέρα οι κυανέρυθροι αναμένουν μία ακόμα άφιξη. Ο λόγος 31χρονο φόργουορντ Εσάιαν Χέντερσον, η επικείμενη απόκτηση του οποίου αναμένεται να δώσει εμπειρία στην ομάδα.

Ο έμπειρος άσος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Φινλανδία με την Πυρίντο και η περίπτωση του είχε ξεχωρίσει από την αρχή για τον coach Καλαφατάκη.

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο πως οι κυανέρυθροι θα κάνουν κίνηση για να αποκτήσουν και παίκτες που είναι γνώστες της Α1 και του ελληνικού μπάσκετ.

Ευχή όλων, φυσικά, είναι να τελειώσει άμεσα με θετικό τρόπο το ζήτημα του μετοχικού κεφαλαίου και η ομάδα να έχει να ασχολείται μόνο με τα αγωνιστικά θέματα...

Δείτε βίντεο με τον Χέντερσον

Δεν υπάρχουν σχόλια