Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σακελλαρίου: «Όλοι μια γροθιά και στα εύκολα και στα δύσκολα»

Στο Panionianea Radio μίλησε ο μπασκετμπολίστας του Ιστορικού, Βαγγέλης Σακελαρίου. Ο 27χρονος γκαρντ και σμολ φόργουορντ φιλοξενήθηκε ...

Στο Panionianea Radio μίλησε ο μπασκετμπολίστας του Ιστορικού, Βαγγέλης Σακελαρίου.

Ο 27χρονος γκαρντ και σμολ φόργουορντ φιλοξενήθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr και μίλησε για τον φετινό μπασκετικό Πανιώνιο.

Εξέφρασε την χαρά του που η ομάδα πλέον έχει βρει τον δρόμο της τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά, ενώ τόνισε -μεταξύ άλλων- πως βλέπει μεγάλη δίψα και κίνητρο από όλους τους παίκτες που έρχονται στην ομάδα για να φτάσει ο Πανιώνιος ξανά εκεί που ανήκει.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βαγγέλη Σακελλαρίου στο Panionianea Radio: 

-Βαγγέλη αρχικά φαντάζομαι πως αυτή την περιόδο υπάρχει μεγάλη κούραση από τις συνεχόμενες προπονήσεις...

"Είμαι χαρούμενος γιατί η ομάδα πάει καλά και στο διοικητικό και στο αγωνιστικό κομμάτι και αυτή η κούραση δίνει φτερά στα πόδια μας και μεγάλη αυτοπεποίθηση και χαρά που βρισκόμαστε στο γήπεδο. Μπορεί να είσαι κουρασμένος σωματικά αλλά ψυχικά μετά από αυτό το καλοκαίρι το δύσκολο μόνο και μόνο που ετοιμάζεσαι για την Α1 σου δίνει το παραπάνω στη ψυχολογία.

'Ηταν ένα πολύ ψυχοφθόρο καλοκαίρι τόσο προσωπικά όσο και για όλους μας που αγαπάμε τον Πανιώνιο. Εγώ προσωπικά αυτό που έκανα ήταν να δουλέψω όλο το καλοκαίρι μόνος μου με στόχο να παίξω για τον Πανιώνιο αλλά θεωρώ ότι όλοι όσοι βρίσκονταν στις τάξεις της ομάδας, τόσο διοικητικά όσο και ο κόσμος που βοήθησε πάρα πολύ και εγώ από το πόστο μου που πάντα δήλωνα ότι περιμένω τον Πανιώνιο δουλέψαμε για αυτό το όνειρο που είδαμε να πραγματοποιείται".

-Το οικογενειακό κλίμα που λένε όλοι πως υπάρχει στο ποδόσφαιρο, υπάρχει αντίστοιχα και στην ομάδα του μπάσκετ;

"Φυσικά και υπάρχει και εγώ το αισθάνθηκα από τη πρώτη στιγμή που φόρεσα τη φανέλα. Οι νέοι παίκτες προσαρμόζονται πιο εύκολα και σε αυτό βοηθάει ο κόσμος του Πανιωνίου που είναι και μπασκετικός, είναι πάντα κοντά στην ομάδα, έρχονται στη προπόνηση, μας αγκάλιασαν απο πέρυσι και έχουμε βοηθήσει εμείς οι παλιοί παίκτες να τους βάλουμε στο κλίμα και έτσι η ομάδα αρχίζει σιγά σιγά να γίνεται οικογένεια μέσα στο γήπεδο και να μπαίνουν οι βάσεις".

-Πόσο εύκολο είναι να δεθείτε σαν ομάδα, αφού το πρωτάθλημα ξεκινάει σε λίγο καιρό και μέχρι τελευταία στιγμή έρχονται παίκτες;

Το μόνο μειονέκτημά μας είναι ο χρόνος. Καλώς ή κακώς χρόνο δεν έχουμε, ακόμα έρχονται παίκτες. Όπως δύο Αμερικανοί, σήμερα έκανε προπόνηση μαζί μας ο Τσούπκοβιτς, την προηγούμενη βδομάδα τα δυο τα ψηλά παιδιά. Πραγματικά είναι δύσκολα, αλλά εγώ βλέπω και στους καινούργιους παίκτες και στους παλιούς ότι υπάρχει μεγάλη δίψα και κίνητρο για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος και να επιστρέψει ο Πανιώνιος εκεί που ανήκει. Ξέρετε πολύ καλά ότι φορώντας τη φανέλα του Πανιωνίου παίζοντας μέσα μέσα στο Αρτάκης μπροστά σε αυτό το κόσμος παίρνεις φτερά. Μεγάλο ρόλο παίζει και ο κόουτς κος Καλαφατάκης. Ξέρει πράγματα και καταστάσεις και τα διαπιστευτήρια του τα έχει δώσει χρόνια τώρα στην Α1 και στον Πανιώνιο. Έχει στόφα νικητή και είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να οδηγήσει τον Πανιώνιο στο μεταβατικό κομμάτι μετά τα δύο πέτρινα χρόνια".

Κλείνοντας πες μας μία γνώμη πάνω στο ρόστερ που φτιάχνεται, αφού τους Έλληνες παίκτες του ξέρεις και τους ξένους βλέπεις. Επίσης, εσύ έχεις ξεκινήσει δυνατά στα φιλικά και δείχνεις έτοιμος για την Α1...

"Η διοίκηση αυτή τη στιγμή έχει ένα στόχο. Προσπαθεί να φτιάξει ένα κράμα έμπειρων παικτών απο την Α1 και νέους παίκτες που πραγματικά αυτό είναι και το προτζεκτ του Πανιωνίου. Να παίζει η ομάδα ένα μπάσκετ, θεαματικό, γρήγορο, σύγχρονο. Ο Πανιώνιος πρέπει να παίζει ένα επιθετικό μπασκετ, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν, ο coach έχει αυτή τη φιλοσοφία. Το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει στο τέλος. Όσο αφορά ατομικά παρότι ακούγονταν διάφορα για προτάσεις από άλλες ομάδες, έγω πάντα ήμουν εδώ. Ήρθα στο Πανιώνιο για να παίξω στην Α1, δεν πούλησα οπαδιλίκι και έχω δουλέψει πάρα πολύ για να πετύχουμε το στόχο μας. Θεωρώ μεγάλη τιμή που φοράω τη φανέλα και αποτελώ ένα μικρό κομμάτι στη τεράστια ιστορία της ομάδας. Τα αποτελέσματα θα φανούν στο γήπεδο. Τέλος θέλω να πω ότι πρέπει να είμαστε όλοι μια γροθιά και να μην είμαστε στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα που θα έρθουν. Ο κόσμος να είναι κοντά μας και να μας προστατεύει όπως έκανε και πέρυσι. Έτσι το αποτέλεσμα μόνο θετικό μπορεί να είναι".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια