Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πήρε τον βαθμό, άξιζε τη νίκη... (photos)

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Λαμία η Κ20 του Ιστορικού, που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την ομώνυμη γηπεδούχο ομάδα. Η ομάδα...

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Λαμία η Κ20 του Ιστορικού, που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την ομώνυμη γηπεδούχο ομάδα.

Η ομάδα του Κοροπούλη ήταν σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλο της, είχε τον έλεγχο του αγώνα και μπορούσε να έχει τελειώσει νωρίτερα την υπόθεση νίκη, κάτι που τελικά όμως δεν κατάφερε και στο τέλος το... πλήρωσε!

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης, με το εύστοχο πέναλτι του Τσιλίκη, το οποίο είχε κερδίσει ο Σουσώνης.

Οι κυανέρυθροι έχασαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και στο 75΄η γηπεδούχος Λαμία ευτύχισε να ισοφαρίσει με γκολ του Καραγιάννη.

ΛΑΜΙΑ (Λάκης Παπανικολάου): Σκιαθίτης, Χρ. Καραγιάννης, Μπουσάι (79′ Χρυσαφόπουλος), Νικολακούλης, Αντωνίου, Φούντας, Καρακούσης (46′ Κωστίκας), Κασούμης (70′ Καραγιάννης), Πατσαρούχας, Μανιάς, Λαμπρόπουλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Νίκας, Τσερεγκόφ, Μπέτσας, Γιαννής, Μίκο, Αρσενίδης, Οικονομίδης, Καραχάνας (82′ Τσακιργιάννης), Τσιλίκης (73′ Αποστόλου), Σουσώνης, Μαχαίρας (65′ Τσιντώνης).




*Οι φωτογραφίες είναι από "lamiasports"

Δεν υπάρχουν σχόλια