Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δηλώσεις και φωτογραφίες από την «πρώτη» του ανδρικού βόλεϊ (photos)

Από τον Σπύρο Καλαματιανό... Σε πολύ ωραίο και θερμό κλίμα έγινε την Δευτέρα (04/0) στο γήπεδο του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ η πρώτη συνάντηση-...

Από τον Σπύρο Καλαματιανό...

Σε πολύ ωραίο και θερμό κλίμα έγινε την Δευτέρα (04/0) στο γήπεδο του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ η πρώτη συνάντηση-παρουσίαση στα ΜΜΕ του ρόστερ της ανδρικής ομάδας Βόλεϊ του ιστορικού.

Τα panionianea.gr δεν θα μπορούσαν να λείψουν από ένα τέτοιο γεγονός και ήταν εκεί για να καταγράψει τις εξελίξεις. Φυσικά εξασφάλισαν και δηλώσεις από τους "πρωταγωνιστές".

Ο Προπονητής της ομάδας Βόλεϊ Βασίλης Θεοδωρόπουλος που υπήρξε και παλαιότερα προπονητής της ομάδας του Πανιωνίου είπε τα εξής:

-Πως νιώθετε που ξαναγυρνάτε σε έναν τέτοιο σύλλογο που έχει βαριά ιστορία;
Όλες οι ομάδες έχουν την δική τους αξία, αλλά η συγκεκριμένη ομάδα έχει πάντα μια βαριά ΄΄σκιά΄΄, είναι η σκιά της πατρίδας, διότι έχω ρίζες απ΄την Σμύρνη. Οπότε έχω μεγάλη χαρά και τιμή να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα, έχει τεράστια αξία και βαρύτητα η φανέλα αυτή και ελπίζουμε φέτος να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε τους στόχους μας.

-Είστε ευχαριστημένος απ΄το φετινό ρόστερ;
Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, τα παιδιά έχουν αξίες και πολύ καλό χαρακτήρα (κάτι που είναι πολύ σημαντικό) τα παιδιά που έμειναν, με τα παιδιά που ήρθαν, έχουν μεγάλη εμπειρία και πιστεύω ότι θα πετύχουμε πολλά και σημαντικά πράγματα για τον σύλλογο.

-Ποιοι είναι οι στόχοι για την φετινη χρονιά;
Οι στόχοι για την κάθε χρονιά είναι πάντα τρείς. Ατομικά οι αθλητές να γίνουν καλύτεροι (πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης), ο δεύτερος στόχος είναι να παίζουμε καλά και ο τρίτος στόχος είναι να κερδίζουμε το παιχνίδι. Στο τέλο θα κοιτάξουμε την βαθμολογία και θα δούμε τι καταφέραμε να πετύχουμε.

Από την πλευρά των παικτών, μίλησε ο Μάριος Βλαβιανός, ένας απ΄τους πιο παλιούς αθλητές της ομάδας.

-Ποιες είναι οι διαφορές της περσινής και της φετινής ομάδας;
Έχει αλλάξει πολύ η ομάδα από πέρυσι, έχουν έρθει πολλά και πολύ έμπειρα παιδιά, με πολύ πετυχημένη πορεία στην Α1, η ομάδα έχει δημιουργηθεί και φτιαχτεί για να πρωταγωνιστήσει και να τα πάμε καλύτερα γίνεται στην αγωνιστική περίοδο.

-Ποιες είναι οι προσδοκίες σου για φέτος; 
 Δεν θέλω να θέσω στόχους και προσδοκίες. Ο ιστορικός σύλλογος του Πανιωνίου πρέπει να είναι ψηλά και να πρωταγωνιστεί.

Ο Γιώργος Μίχας νεοαποκτηθέντας παίκτης της ομάδας, είπε τα εξής:

 ΄΄Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, ελπίζω να πάνε όλα καλά, έχουμε βλέψεις για την πρώτη θέση και είμαι πολύ χαρούμενος που ύστερα από κάποια χρόνια ξαναφοράω την ιστορική και βαριά φανέλα του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ΄΄.

Ο Άλμπερτ Νεόφυτος, Έφορος του Τμήματος Βόλει του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ, δήλωσε ότι:

΄΄Φέτος η ομάδα θα πάει πολύ καλά και ότι έχουμε βάλει υψηλούς στόχους, που πιστεύω ότι θα τους πετύχουμε, διότι έχουμε όλα τα εχέγγυα για αυτό, γιατί συνδυάζεται η εμπειρία με την όρεξη και φυσικά την πρόκληση για νέα πράγματα΄΄.

Απ΄την άλλη, ο έμπειρος, με πολυετή και πετυχημένη παρουσία στον σύλλογο Νίκος Φραγιόγλου, είπε ότι: ΄΄Τόσα χρόνια που είμαι στον σύλλογο, δεν έχω ξαναδεί τόσο πετυχημένο ρόστερ, με καλό προπονητή και στόχος μας είναι να πετύχουμε την νίκη σε κάθε παιχνίδι και φυσικά την καλύτερη πορεία στη φετινή αγωνιστική περίοδο΄΄.

Φυσικά τα panionianea.gr θα είναι κοντά και σε αυτό το τμήμα του συλλόγου και θα δώσει το "παρών" καλύπτοντας με πλούσιο ρεπορτάζ.

 Υπάρχει όρεξη, θέληση και πάθος για ένα θετικό αποτέλεσμα…τα υπόλοιπα στο γήπεδο…Εμείς να ευχηθούμε ολόψυχα να έχουμε μια καλή σεζόν και γιατί όχι και την άνοδο στην Α1.

Παρακάτω σας παραθέτουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την πρώτη επίσημη συνάντηση-παρουσίαση του νέου ρόστερ του βόλεϊ ανδρών.









Δεν υπάρχουν σχόλια