Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σπουδαίες εμπειρίες για τους μικρούς Πάνθηρες! (photos)

Επέστρεψε στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Δευτέρας η Κ13 του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., αφού πρώτα ολοκλήρωσε με ξεχωριστή επιτυχία την παρουσία την...

Επέστρεψε στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Δευτέρας η Κ13 του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., αφού πρώτα ολοκλήρωσε με ξεχωριστή επιτυχία την παρουσία την στην Ιταλία, όπου συμμετείχε στο Ravvena Top Cup μαζί με άλλες 72 συνολικά ομάδες και αντιμετωπίζοντας συλλόγους πολύ υψηλού επιπέδου, όπως οι Fiorentina, Krasnodar και Swansea!

Ενδεικτικό της δυναμικής του τουρνουά, το γεγονός ότι συμμετείχαν όλες οι ομάδες από Serie A και Serie B του ιταλικού πρωταθλήματος, μαζί με Borussia Dortmunt, Olympique Marseille, Celta Vigo, PSV Eindhoven, St. Kevin Boys, Stevenage, Altinordu και Dinamo Zagreb, με μοναδική ελληνική εκπροσώπηση αυτή του Πανιωνίου!

Το σύνολο του Χάρη Κάλφα είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, ωστόσο το σημαντικότερο ήταν οι εμπειρίες που αποκόμισαν τα παιδιά παίζοντας με αντιπάλους από τρία μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (ιταλικό, αγγλικό, ρωσικό), ενώ παράλληλα βρήκαν και τον χρόνο για να κάνουν μία βόλτα στο κέντρο της Ραβέννα για να δουν τα αξιοθέατα της πόλης.

Ο αγωνιστικός απολογισμός ήταν 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν:
Panionios - Fiorentina 0-4
Panionios - Empoli School Edelweis 1-0
Panionios- Imoleze 1-1
Panionios - Eurosport Academy 2-2
Panionios - Krasnodar 1-4
Panionios - Stevenage 5-0
Panionios - Swansea 4-2





Δεν υπάρχουν σχόλια