Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η ξεχωριστή ανάρτηση του Μπαντή (photo)

Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου τοποθετήθηκε για το θέμα στις Σκουριές Γνωστός για την ευαισθητοποίησή του στο θέμα των Σκουριών (και ...

Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου τοποθετήθηκε για το θέμα στις Σκουριές

Γνωστός για την ευαισθητοποίησή του στο θέμα των Σκουριών (και όχι μόνο), ο Γιώργος Μοαντής θέλησε να σχολιάσει τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Αναλυτικά:

«Άνθρωπε άκου, μας έχουν δηλητηριάσει το μυαλό, μας δείχνουν πυρκαγιές και κλαίνε για το καημένο δάσος, για την μεγάλη καταστροφή που θα υποστεί το περιβάλλον, όμως μας αποκρύπτουν οι ίδιοι τα "όμορφα" φιλέτα που δημιουργήθηκαν και τις μεζονέτες που χτίστηκαν.
Μας δείχνουν πλημμύρες και κλαίνε για τις ζημιές που προκάλεσαν,όμως μας αποκρύπτουν,ότι η αιτία είναι ότι κάηκαν χιλιάδες στρέμματα δάσος ώστε να χτιστούν οι μεζονέτες.

Μας δείχνουν σεισμούς και κλαίνε για το φυσικό φαινόμενο και για το ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει κάτι γι αυτό, όμως μας αποκρύπτουν τα δύο 150μ ύψους φράγματα αποβλήτων χτισμένα απο χέρι ανθρώπου πάνω σε σεισμογενή ρήγμα που έχει δώσει στο παρελθόν από τους μεγαλύτερους σεισμούς στην Ελλάδα, με 7R και 150 νεκρούς. (Ιερισσός 1932).

Και τώρα κλαίνε γιατί ανακοίνωσαν ότι αναστέλλουν την καταστροφή ενός τόπου.

Αναστέλλουν τον "βιασμό"του βουνού με το αρχέγονο δάσος.

Αναστέλλουν την μόλυνση των νερών μας, του αέρα.

Αναστέλλουν την κατάργηση των άλλων δραστηριοτήτων της περιοχής όπως αλιεία, μελισσοκομία, γεωργία, κτηνοτροφία, τουρισμός γιατί ως γνωστόν (οι επιστήμονες το λένε) δεν μπορούν αυτές οι δραστηριότητες να συνδυαστούν με βαριά βιομηχανική ανάπτυξη όπως είναι η ανοιχτή εξόρυξη χρυσού.

Κλαίνε γιατί ανακοίνωσαν ότι σταματάει η καταστροφή, ενώ είναι οι ίδιοι που κλαίγανε για την καταστροφή μιας πυρκαγιάς. Μάλλον τα δακρυα τους είναι κροκοδείλια.

Κλαίνε για τους εργαζόμενους, όμως μας αποκρύπτουν ότι ούτε τόσοι όσοι λένε είναι, ούτε ότι η εταιρία τους εκμεταλλεύεται και τους χρησιμοποιεί όπως την βολεύει.

Μας αποκρύπτουν ότι στην πραγματικότητα κλαίνε για τα συμφέροντα της el Dorado.
Είναι οι ίδιοι που μας παρουσίαζαν μονόδρομο τα μνημόνια για την "σωτηρία"της Ελλάδας.
Είναι οι ίδιοι που προσπαθούσαν να μας πείσουν για τις απαραίτητες απολύσεις και τις κομμένες συντάξεις στα χρόνια των μνημονίων.

Είναι οι ίδιοι που πανηγύριζαν που έκλεισε η ΕΡΤ,το εργοστάσιο της Coca Cola,της ΒΙΟΜΕ και άλλα χιλιάδες παραδείγματα αφήνοντας πίσω οικογένειες στην ανεργία.

Δεν μπορούν να με πείσουν ότι αυτοί νοιάζονται για τον εργαζόμενο στις Σκουριές.

Αυτοί δεν νοιάζονται για κανέναν εργαζόμενο.

Ούτε πιστεύω ότι η el dorado πραγματικά φεύγει, είναι η 3η φορά που κάνει κάτι ανάλογο, θέλοντας με αυτή την μορφή πίεσης να πετύχει κάτι μεγάλο γι ´αυτούς και καταστροφικό για τον τόπο μας.
Μόνο μέσα από συνεχή αγώνα θα έρθει η δικαίωση.

SOSΧαλκιδική».


Δεν υπάρχουν σχόλια