Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Παίζεται» του Χέντερσον!

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Εσάιαν Χέντερσον, η μεταγραφή του οποίου στον Πανιώνιο όμως μόνο σίγουρη δεν είναι. Ο 31χρονος φόργουορντ αντι...

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Εσάιαν Χέντερσον, η μεταγραφή του οποίου στον Πανιώνιο όμως μόνο σίγουρη δεν είναι.

Ο 31χρονος φόργουορντ αντιμετώπισε έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό στο πρόσφατο παρελθόν του και στον Πανιώνιο θέλουν να σιγουρευτούν πως θα είναι στο 100% του ο παίκτης για να τον αποκτήσουν.

O Αμερικανός την Δευτέρα πέρασε από εξετάσεις, με τα αποτελέσματα πάντως να μην είναι και τα καλύτερα δυνατά. Αναμένεται να περάσει εκ νέου από εξετάσεις, προκειμένου να παρθεί η οριστική απόφαση για το αν έμπειρος άσος από ιατρικής πλευράς πρέπει να αποκτηθεί.

Θυμίζουμε, ότι ο Χέντερσον την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Φινλανδία με την Πυρίντο και διαθέτει ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία.

Από εκεί και πέρα, το Σάββατο (23/09) ο Πανιώνιος έχει αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο το Λαύριο. Το πιθανότερο είναι η ομάδα να αγωνιστεί με το εφηβικό τμήμα σε αυτό το παιχνίδι.

Να σημειώσουμε, πως η εν λόγω αναμέτρηση, η οποία διεξάγεται στο κλειστό Αρτάκης, θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας που "κουβαλάει" ο Πανιώνιος από την περασμένη σεζόν (από το ματς με τον Δούκα).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια