Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ούτε Μπαρτσελόνα, ούτε άχρηστοι...

Ναι και εγώ ήθελα η ομάδα να κερδίσει τον ΠΑΣ και να ξεκινήσει με νίκη στο Κύπελλο. Ναι και εγώ ήθελα να κερδίσει ο Πανιώνιος στα Γιάννιν...

Ναι και εγώ ήθελα η ομάδα να κερδίσει τον ΠΑΣ και να ξεκινήσει με νίκη στο Κύπελλο. Ναι και εγώ ήθελα να κερδίσει ο Πανιώνιος στα Γιάννινα στο πρωτάθλημα και να είναι πρώτος στην βαθμολογία. Επίσης, προφανώς και εγώ δεν θέλω ποτέ να χάνει η ομάδα μου. Μήπως, όμως, πρέπει να είμαστε και λίγο ρεαλιστές;

Ο Πανιώνιος μετά από τέσσερις αγωνιστικές είναι αήττητος στο πρωτάθλημα με 8 βαθμούς, στην δεύτερη θέση. Παρόλα αυτά κάνοντας μία μικρή... βόλτα στα social media τις τελευταίες μέρες, με αυτά που διάβαζα (και διαβάζω) νόμιζα πως η ομάδα έχει ξεκινήσει χάλια τη σεζόν και ήδη παλεύει για την παραμονή της!

Δεν αμφιβάλω πως είναι καλό να έχουμε απαιτήσεις από την ομάδα μας, άλλωστε οι ίδιοι οι συντελεστές του Πανιωνίου έχουν μεγαλώσει τις απαιτήσεις τα τελευταία χρόνια. Όμως το να έχουμε απαιτήσεις και να κάνουμε κριτική απέχει πολύ από το να απαξιώνουμε τους πάντες και τα πάντα!

Διαβάζω ξαφνικά (όχι από πολλούς ευτυχώς) πως ο Γρηγορίου πρέπει να φύγει. Γιατί; Επειδή η ομάδα ναι μεν είναι αήττητη, αλλά δεν έχει μόνο νίκες (έχει και δύο ισοπαλίες);;;

Αλήθεια, αν ο Μπανανά δεν έκανε το "τσαφ" στα Γιάννενα και ο Πανιώνιος έπαιρνε την τρίτη του νίκη σε τέσσερα παιχνίδια θα έλεγε κανείς να φύγει ο Γρηγορίου; Ή αν ο Λάμπρου δεν έχανε στο Κύπελλο τον Γιάκο και το 1-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα θα θυμόταν κανείς την κακή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου (στο πρώτη μέρος πολύ καλή η ομάδα, στο δεύτερο κούραση και οπισθοχώρηση στον αγωνιστικό χώρο);;;.

Από εκεί και πέρα, βλέπω πως πολύ εύκολα κάποιοι "μηδενίζουν" ποδοσφαιριστές. Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα, όμως όσο αυτοί οι παίκτες φορούν την κυανέρυθρη φανέλα πρέπει όλοι μας να τους στηρίξουμε. Κυρίως στις δύσκολες στιγμές, που ακόμα δεν έχουν έρθει, γιατί κάποια στιγμή δεδομένα θα έρθουν και ήττες. Το γεγονός πως πολλοί φέρνουν την καταστροφή με κάποια ισόπαλα αποτέλεσμα είναι αξιοπερίεργο!

Δεν χρειάζεται και δεν πρέπει να είμαστε των άκρων. Ούτε όταν νικάμε είμαστε η Μπαρτσελόνα, ούτε όταν χάνουμε όλοι είναι άχρηστοι και δεν κάνουν για τον Πανιώνιο. Η ομάδα έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν. Στηρίζουμε παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση και ναι μεν κάνουμε κριτική, λογικό είναι, όμως δεν απαξιώνουμε κανέναν. Τουλάχιστον όχι χωρίς λόγο. Και λόγος ακόμα δεν υπάρχει. Η ομάδα πάει καλά (και σε βαθμούς...).

Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια