Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι... γνωστοί μας από την Λαμία!

Ο Πανιώνιος την Δευτέρα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λαμία και θα βρει απέναντι του τρεις πρώην... κυανέρυθρους ποδοσφαιριστές. Ο ...

Ο Πανιώνιος την Δευτέρα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λαμία και θα βρει απέναντι του τρεις πρώην... κυανέρυθρους ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Ακίμ Όμο, Νίκο Παπαδόπουλο και Αλεξάντερ Ντακόλ. Επίσης, ο Φιορίν Ντουρμισάι... συνδέει τις δύο ομάδες!

Σουλεϊμάν Ακίμ Όμο

Ήρθε στην Ελλάδα το 2005 για την ομάδα του Αιγάλεω και πήγε στην Πλατεία το 2009 όπου και αγωνίστηκε με τα κυανέρυθρα μέχρι το 2014. Έπαιξε 62 φορές με τη φανέλα του Πανιωνίου και πέτυχε μάλιστα 4 γκολ.

Αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο του Ιστορικού, ενώ όλοι θυμούνται το νικητήριο γκολ που πέτυχε στην διαδικασία των πέναλτι κατά του Παναθηναϊκού, με το οποίο ο Πανιώνιος είχε πανηγυρίσει την πρόκριση του στους "8" του Κυπέλλου.

Στον ΠΑΣ Λαμία πήγε το 2016, έχει αγωνιστεί 28 φορές και έχει πετύχει 6 τέρματα, ενώ βοήθησε τα μέγιστα στο να πάρει η ομάδα της Λαμίας την άνοδο στην Super League.

Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, μεγάλωσε ποδοσφαιρικά και ανδρώθηκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, αλλά μέσω του Πανιωνίου έγινε γνωστός και καθιερώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά από ένα μικρό πέρασα από την Φορτούνα Ντίσελντορφ, ο Έλληνας τερματοφύλακας επέστρεψε στην Ελλάδα το 2013 για να φορέσει τη φανέλα των Νεσμυρνιωτών. Στη Νέα Σμύρνη έκατσε μέχρι το 2016 μετρώντας 40 εμφανίσεις.

Ο "Παπ" είχε και συνεχίζει να έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους φιλάθλους του Ιστορικού και ειδικά με τους Πάνθηρες!

Στη Λαμία πήγε το καλοκαίρι του 2017 και με τις εμφανίσεις του έχει πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του...

Αλεξάντερ Ντακόλ

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήρθε στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού το μακρινό 2004.

Στον Πανιώνιο πήγε ως ελεύθερος το 2007, έκατσε μέχρι το 2009 αλλά αγωνίστηκε μόλις 2 φορές χωρίς να καταφέρει να πείσει και ιδιαίτερα. Μάλιστα, είχε και ευρωπαϊκή συμμετοχή με τον Ιστορικό, καθώς αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Ιταλίας με την Νάπολι.

Στη Λαμία πήρε μεταγραφή στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ενώ στην Ελλάδα έχει παίξει ακόμα και σε: Κέρκυρα, Καλλίθεα, Θρασύβουλο, ΑΕΚ.

Η περίπτωση του Φιορίν Ντουρμισάι

Περίπου αντίθετο δρομολόγιο ακουλήθησε ο Φιορίν Ντουρμισάι.

Ο 20χρονος φορ είναι παιδί των σπουδαίων ακαδημιών του Πανιωνίου και την φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει εξαιρετικά το πρωτάθλημα με την πρώτη ομάδα του Ιστορικού.

Την περσινή χρονιά φόρεσε με μεγάλη επιτυχία τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, τον οποίο και βοήθησε με τα 8 γκολ του να πάρει την άνοδο στη Super League.

Αν, λοιπόν, καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, θα πάει με τον Πανιώνιο στην Λαμία, όπου έχει πολλούς φίλους...

Δεν υπάρχουν σχόλια