Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο ταλαντούχος Λευτέρης Αστράς...

Ο Γιώργος Μπαντής ώς γνωστών έχει τεθεί εκτός, ο Μάτιτς Κότνικ υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού και η συμμετοχή του στο ματς με τον Παναιτωλ...

Ο Γιώργος Μπαντής ώς γνωστών έχει τεθεί εκτός, ο Μάτιτς Κότνικ υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού και η συμμετοχή του στο ματς με τον Παναιτωλικό κρίνεται κάτι παραπάνω από δύσκολη. Έτσι, όπως όλα δείχνουν, ο Λευτέρης Αστράς είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα του Ιστορικού σε επίσημο παιχνίδι.

O νεαρός τερματοφύλακας του Πανιωνίου δεν είναι κανένας τυχαίος. Διαθέτει πλούσιο ταλέντο, έχει δυνατότητες, διαθέτει σημαντική εμπειρία από τις εθνικές ομάδες και τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στο πρωτάθλημα Νέων.

Τα πρώτα του βήματα και ο Πανιώνιος...

Ο 20χρονος γκολκίπερ (γεννημένος στις 14/02/1997) έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές σεζόν με την Κ20 του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, ενώ αποτελεί και κομμάτι των μικρών Εθνικών ομάδων.

Μάλιστα, με την Εθνική Νέων έχει αγωνιστεί στο Euro της Πορτογαλίας, αλλά και της Ισπανίας, γεγονός το οποίο αποτελεί ένα μεγάλο βήμα στην έως τώρα ποδοσφαιρική του καριέρα. Επίσης, πρόσφατα έπαιξε και με την Εθνική Ελπίδων.

Η επαφή του Αστρά με το ποδόσφαιρο ξεκίνησε στην ηλικία των τεσσάρων ετών με τον πατέρα του (παλαίμαχος τερματοφύλακας) να τον παίρνει μαζί του σε αγώνες του Παναθηναϊκού.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Κριστόφ Βαζέχα σε ηλικία έξι ετών, μετά εντάχθηκε στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού όπου παρέμεινε για τρία χρόνια. Ο επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός ήταν ο Τριφυλλιακός, στον οποίο αγωνίστηκε για τρία χρόνια και αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες.

Παράλληλα συμμετείχε στην Μικτή Αθηνών και στην Περιφερειακή ομάδα. Με την Περιφερειακή ομάδα έφτασε στον τελικό που διεξήχθη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος στην διαδικασία των πέναλτι. Στο παιχνίδι αυτό τον είδαν οι Παυλόπουλος και Μανίκας, οι οποίος εισηγήθηκαν την απόκτηση του στον Πανιώνιο. Κάπως έτσι ο Αστράς εντάχθηκε στην οικογένεια του Ιστορικού.

Το 2015, σε ηλικία 18 χρονών, ο Αστράς υπέγραψε το επαγγελματικό του συμβόλαιο με τον Πανιώνιο και πλέον περιμένει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του συλλόγου σε επίσημο παιχνίδι.

Αυτή η στιγμή είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί την Κυριακή...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια